Blog

Verzorg je zakenreis tot in de puntjes

zakenreisjeVoordat je op zakenreis is het belangrijk alles goed tot in de puntjes te hebben geregeld. Alles moet namelijk goed verlopen en geen stress achteraf bieden. Je wilt geen belangrijke zaken vergeten, helemaal niet als het om een erg belangrijke afspraak gaat. Een goede voorbereiding is dus van cruciaal belang.

Wanneer je op zakenreis gaat, dan zijn er natuurlijk altijd een aantal zaken dat je moet regelen van te voren. Ten eerste moet je alle spullen meenemen die je daar nodig hebt voor je afspraak, dit kunnen zijn materialen, folders, een product, een laptop om zaken te demonstreren of welke items dan ook. Ten slotte zul je ook zeker niet je visitekaartjes moeten vergeten, helemaal als je op een zakenreis naar een beurs gaat bijvoorbeeld. Indien je deze nog niet hebt, raden wij aan om nog even snel visitekaartjes maken te gaan voordat je weggaat. Je contactgegevens achterlaten zonder kaartje is natuurlijk wat lastiger.

Ten slotte is het ook handig om een parkeerplek te regelen bij Schiphol. Er zijn diverse opties bij Schiphol of in de buurt, ook kun je kiezen voor Valet Parking indien je het druk hebt. Hiermee rijd je naar de juiste aankomsthal en parkeert iemand van Schiphol de auto voor jou. Dit is het meest efficient, en wordt ook veel gebruikt voor zakelijke reizigers. Simpelweg omdat het tijd en gedoe bespaart.

Tips om je koffer in te pakken voor je reis

Sta je op het punt om op reis te gaan of wil je gewoon ruim van te voren goed georganiseerd op reis gaan? Dan ben je natuurlijk niet alleen! De tas, of koffer goed inpakken vereist namelijk de juiste strategie zodat je deze zo optimaal mogelijk kunt benutten. Vaak neem je liever meer mee dan minder.

De eerste tip die wij willen meegeven is van te voren een lijstje te maken, handig is dat je ook online tientallen lijstjes kunt vinden. Door deze even te bekijken kom je wellicht op belangrijke items die je zeker niet mag vergeten! Standaard zaken zijn bijvoorbeeld:

 • Smartphone oplader
 • Extra externe charger
 • Toiletspullen
 • Genoeg kleding natuurlijk!

Veel hangt natuurlijk ook af van je reis, ga je echt aan het strand liggen dan heb je uiteraard minder nodig. Ga je een echte reis maken door een land, dan wil je niet met onnodige bagage zitten. Hetzelfde geldt voor als je gaat backpacken bijvoorbeeld, in dit geval wil je niet altijd te veel meenemen omdat je dit continue moet dragen als je naar een andere locatie gaat. Niet even handig!

Juiste tas vinden

Waar vaak overheen wordt gekeken is het vinden van een geschikte tas. Een koffer is geschikt voor een zonvakantie, maar niet altijd de ideale reistas. Je wilt natuurlijk de optimale reistas hebben zodat het zoveel mogelijk conform biedt. Een tip die wij kunnen meegeven is als je nog een tas zoekt is te kijken bij Bagageonline.nl, zij hebben een groot scala aan diverse reistassen.

Een rondreis naar Amerika? Parkeer je auto eerst

Amerika is een prachtig land om door heen te reizen, maar dat doe je niet zomaar even. Amerika heeft enorm veel verschillende staten en steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Van de West kust tot de Oost kust, van California tot New York zou je kunnen zeggen. Wat vast staat is dat het één van de leukste rondreizen is die je kunt ervaren. Elke staat heeft zijn eigen cultuur en bezienswaardigheden.

De beste manier om rond te reizen door Amerika is met een auto, dit biedt de meeste comfort en gemak om zoveel mogelijk te kunnen zien en ervaren. Je kunt gaan en staan waar je wilt. Zo kun je rijden naar de vele grote steden als Chicago, Seattle, San Francisco, Florida, New York en de vele anderen. Het grote voordeel van reizen in Amerika is dat je eenvoudig kunt overnachten. Op vrijwel alle wegen vindt je hotels en motels dankzij het grote aantal reizigers.

Ook het rijden in Amerika is erg fijn, de comfortabele ruime wegen en het goede klimaat zorgen dat het de ultieme rondreis kan zijn. Een rondreis Amerika is een ervaring die uniek is. Het leuke is dat je zelf kunt bepalen welke steden en staten je langs wilt gaan. Velen kiezen ook om een te blijven in het bijvoorbeeld het zuidwesten, het oosten of een ander gedeelte. Amerika is natuurlijk erg groot, het gehele land bezoeken is niet even zo snel gedaan.

Rondreis Amerika voorbeeld
Voorbeeld rondreis in Zuidwesten van Amerika

Belangrijk is dat je een goede parkeerplek hebt als je gaat rondreizen in Amerika. De kans is groot dat je uiteraard een langere tijd gaat reizen, een veilige en overdekte parkeerplek zijn hiervoor wel aan te raden. Op de website van Goedkoopparkerenschiphol.eu kun je eenvoudig kijken welke optie het beste aansluit voor jouw, met tegelijk de beste prijs.

Parking Schiphol

Vind een parkeerplaats met de app van Luchthaven Schiphol

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een groot aantal apps op zijn of haar telefoon. Het zijn dan ook zeer handige functies om te winkelen, de weg te vinden en nog veel meer. Wist je dat luchthaven Schiphol ook een zeer functionele app heeft? Sterker nog, kort geleden is de app sterk verbeterd. Het is bijvoorbeeld veel overzichtelijker geworden. Ook de functie om parkeerplekken te vinden bij het vliegveld is verbeterd.

Informatie

De app van luchthaven Schiphol is zeer handig. Zo geeft het onder andere informatie over je vlucht en de boarding-gate waar je moet zijn. Ook verwijst het naar restaurants en winkels op het vliegveld. Daar zijn er namelijk ontzettend veel van. Dankzij deze app raak je nooit verdwaald!

App voor parkeren

Daarnaast heeft de Schiphol app een handige functie om een parkeerplek te reserveren. Deze kun je zelfs filteren naar eigen voorkeur. Zo kun je onder andere de loopafstand naar de aankomst- of vertrekhal aangeven, en of er sprake is van een busverbinding. Voor meer informatie over parkeren bij luchthaven Schiphol kun je altijd terecht bij een van de vele aanbieders, waaronder Park & Fly. Je kunt op Schiphol kiezen voor zelf parkeren of de voorkeur geven aan ‘park, sleep en fly’. Hoe dan ook wijst deze handige app je de weg.

Draag altijd een scooterhelm

Rijden op een scooter is heerlijk, je voelt veel meer vrijheid dan wanneer je opgesloten zit in de auto en stilstaat in de file. Je moet bij het rijden op een scooter uiteraard wel een scooterhelm kopen. Tenminste, wanneer jouw scooter sneller rijdt dan 25 km/u. Voor een snorscooter is een scooterhelm kopen weliswaar niet verplicht, het is toch helemaal geen verkeerd idee om een scooterhelm bij de hand te houden. Je kunt online goedkoop een scooterhelm kopen, waarom zou je het niet meteen doen? Hier zijn enkele toepassingen van een scooterhelm waar je misschien nog niet bij hebt stilgestaan.

Warme oren in de winter

Rijden op een scooter in de winter kan je doen verlangen naar klimaatcontrole in de auto, met een scooterhelm kopen kun je het grootste deel van dit ongemak wegnemen. Zelfs een eenvoudige jethelm biedt al verwarming voor je hoofd. Hoe beter de helm afgesloten is, hoe minder koude wind een kans krijgt.

Geen vliegjes happen in de zomer

In de zomer is de reden voor een scooterhelm kopen eigenlijk net omgekeerd. Zeker wanneer je langs natuurgebieden rijdt heb je vast hinder ondervonden van kleine vliegjes die in je ogen, mond en neus komen. Vervelend voor die vliegjes, ook niet leuk voor jou. Met een scooterhelm houd je lastige insecten tegen. Wanneer je een scooterhelm wilt kopen die zo open mogelijk is kun je het beste een jethelm kopen die wel een (verwijderbaar) vizier heeft. Dan houd je vliegjes in ieder geval uit je ogen.

Navigatie luisteren

Zeker op een snorscooter waarbij een helm dragen niet verplicht is kan het lastig zijn om muziek te luisteren, navigatie te horen of gesprekken te voeren met je smartphone. De wind die langs de headset en je oren suist maakt spreken en luisteren nagenoeg onmogelijk. Met een helm kun je wel alles horen. Wanneer je bijvoorbeeld bestellingen moet bezorgen is het ideaal om turn-by-turn audio navigatie te gebruiken. Dan moet je zeker een scooterhelm kopen.

De voornaamste reden om een scooterhelm te dragen is bescherming. Zonder helm op een bromscooter riskeer je een boete, je kunt koude oren en vliegjes in je ogen krijgen. Toch is de bescherming van jezelf de belangrijkste reden om een scooterhelm te kopen.

Snorscooter kopen of scooter leasen in Amsterdam?

Met de kosten van autorijden, openbaar vervoer en eigenlijk alle kosten in het dagelijks leven is wonen in Amsterdam leuk maar wel duur. Je kunt niet altijd zomaar even een snorscooter kopen, terwijl dat wel zou willen. Wanneer je een vast inkomen hebt, maar niet de bankrekening wilt plunderen voor een leuke scooter bestaat er ook de optie voor een scooter betalen in termijnen. Let wel op want een scooter op afbetaling kopen betekent ook dat je aan verplichtingen moet voldoen. Is een scooter leasen voor jou beste oplossing, of kun je beter nog even sparen?

Bij www.fastfuriousscooters.nl kun je een scooter kopen of leasen tegen scherpe prijzen, bekijk de mogelijkheden in de webshop.

Een snorscooter leasen of een scooter kopen?

Het is heel handig om een scooter te rijden in Amsterdam. Je kunt eenvoudig door het verkeer, met een helm en een beetje gezond verstand is het ook een veilig vervoermiddel. Toch is het een uitgave waar niet iedereen op zit te wachten. Een scooter kopen is duidelijk; je rekent af en je kunt rijden. Bij een snorscooter leasen moet je in een periode van enkele jaren het bedrag aflossen. Beide manieren hebben hun eigen specifieke voordelen:

Voordelen van een scooter kopen

 • Je betaalt precies wat er op het prijskaartje staat
 • Je weet dat er niet elke maand geld van de bankrekening gaat
 • De scooter is echt van jou, je hoeft deze niet terug te geven
 • Je kunt de scooter weer doorverkopen wanneer je dat wilt

Voordelen van een scooter leasen

 • Je hoeft niet eerst te sparen om te gaan rijden
 • Je bepaalt zelf de looptijd van de scooter op afbetaling kopen
 • Bij een scooter betalen in termijnen merk je de kosten niet zo
 • Je kunt naast de scooter leasen ook direct een goed slot en accessoires bestellen

Twijfel je of een scooter leasen iets voor jou is, of ga je toch een scooter kopen? Bij Fastfuriousscooters.nl kan het allebei, bekijk direct de mogelijkheden.

De scooter is echt van jou

Bij een scooter betalen in termijnen is de scooter ook echt jouw eigendom, dat is dus anders dan een scooter huren. Na afloop van de aflossing is de restwaarde ook geheel van jou. Het grootste voordeel van een scooter leasen is dat je niet eerst hoeft te sparen om te rijden. Het grootste nadeel is dat je een garantie moet geven aan de kredietverstrekker. Dat is doorgaans een vaste baan, hoewel de eisen niet altijd zo streng zijn.

Controleer de voorwaarden en maak een berekening

https://www.fastfuriousscooters.nl/scooter-amsterdam/ direct regelen. Je kiest de scooter die je wilt, compleet met accessoires zoals een helm en een slot, maar in plaats van direct geld te betalen sluit je een lease contract af. De scooter betalen in termijnen loopt via een derde partij, een professionele kredietverstrekker. Vooraf moet je uiteraard de voorwaarden goed lezen, en je ziet direct hoe hoog het rente percentage ligt.

Kijk op Fastfuriousscooters.nl voor alle informatie, en zoek direct de snorscooter uit die het beste bij je past.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Verhuur je auto op luchthaven Schiphol met ParkFlyRent

Schiphol is inmiddels de derde luchthaven van Europa. Het moet alleen het Britse Heathrow en het Franse Charles de Gaulle vliegveld voor zich dulden. Het is dan ook niet verrassend dat er rondom het vliegveld ontzettend veel bedrijven gevestigd zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je gratis bij het vliegveld kunt parkeren met de organisatie ParkFlyRent?

Veertig parkeerplekken

Kort geleden vestigde ParkFlyRent zich nabij vliegveld Eindhoven. Na een inschrijving op de website kun je er een parkeerplek verhuren voor geld. Huurder en verhuurden wordenn aan elkaar verbonden. Al eerder verhuurde het bedrijf met groot succes parkeerplekken nabij luchthaven Schiphol. Inmiddels zijn er hier veertig parkeerplekken die in de afgelopen jaren plek hebben geboden aan duizenden auto’s.

Auto verhuren

Sommige parkeerplekken op Schiphol worden verhuurd. Inmiddels ligt dit aantal op ongeveer 70 procent. Je verdient er ongeveer 52 euro mee, terwijl je geniet van een vakantie of op zakenreis bent. Voor het verhuren van auto’s bij vliegveld Schiphol gelden wel een aantal regels. Zo mag je wagen niet ouder zijn dan 8 jaar. Auto’s met nare geurtjes en een kilometerstand van meer dan 200.000 worden geweigerd.

Regels

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd van ParkFly Rent, bijvoorbeeld uit uit angst voor schade. Alle auto’s bij het bedrijf zijn echter verplicht allrisk verzekerd. Ook moeten huurders een borgsom van maar liefst 1000 euro betalen. Het flinke bedrag moet ervoor zorgen dat ze voorzichtiger omgaan met de auto. Maak je daar dus vooral geen zorgen over.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Tarieven voor parkeren bij Schiphol dalen in 2017

Er is goed nieuws voor mensen die regelmatig reizen via luchthaven Schiphol. De tarieven voor het parkeren bij het vliegveld dalen het komende jaar namelijk behoorlijk. Dit komt onder andere door de vele aanbieders, die graag met elkaar concurreren.

Dalende tarieven

Januari is de ideale maand om een vakantie te  boeken. Niet alleen ontsnap je hiermee aan de kou en sneeuw, de tarieven bij Schiphol dalen ook nog eens behoorlijk. Zo kunnen vliegtuigen er steeds goedkoper landen. Voor passagiers is het bovendien erg fijn dat ze hun auto goedkoper enige tijd bij de luchthaven te parkeren. Met name in de eerste maanden van het jaar laten aanbieders hun prijzen dalen omdat er veel parkeerplekken leeg blijven. De trend van de dalende prijzen is al enige tijd aan de gang. Helaas wordt wel voorspeld dat de tarieven voor vliegtuigen de komende jaren weer zullen stijgen. Of dit ook gevolgen heeft voor parkeren bij Schiphol is onduidelijk.

Parking Schiphol

Aanbieders vergelijken

Ondanks de lage prijzen lopen de tarieven voor parkeren op Schiphol nog steeds uiteen. Voor een goed beeld kun je het beste even goed vergelijken. Daarmee is de prijs-kwaliteitsverhouding meteen duidelijk. Voor het parkeren bij Schiphol kun je terecht bij diverse aanbieders, waaronder Parkago, Quick Parking en Central Parking.

Parkeren vs met de taxi naar Schiphol

Sta je op het punt om op reis te gaan? Dan wil je natuurlijk de verschillende opties tegen elkaar afwegen. Een optie is om met de taxi naar Schiphol te worden gebracht, zo bespaar je parkeerkosten zou je denken. Maar een taxi daarentegen is vaak een zeer prijzige aangelegenheid waarmee je uiteindelijk nog duurder uit bent dan dat je een parkeerplek bij of rondom Schiphol zou nemen.

Een andere optie is natuurlijk gebracht worden door vrienden of familie, maar niet iedereen heeft iemand in zijn kringen die even snel kan brengen (en halen). Het kan dus zijn dat dit helaas geen optie is voor jou situatie, helemaal als de vliegtijden niet bepaald comfortabel zijn.

De andere optie is natuurlijk zelf parkeren bij Schiphol. Dit is in feite de makkelijkste optie welke ook het meest comfort biedt. Ten opzichte van een taxi is dit in de meeste gevallen ook nog is vele malen goedkoper. Het meest interessante aan deze optie is, is dat er vele parkeerplaatsen zijn rondom Schiphol. Dit maakt Parkeren Schiphol vergelijken mogelijk waardoor je op basis van jouw wensen een goede keuze kan maken.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor shuttle parking, de basis optie. Maar ook Valet Parking wat betekent dat je letterlijk naar de juiste terminal rijdt, je daar kan uitstappen en dat iemand vervolgens zorgt voor jouw auto. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om te parkeren bij Schiphol zelf, in vergelijking tot de parkeerplaatsen dichtbij Schiphol. In veel gevallen is dit alleen net wat duurder en biedt dit eigenlijk weinig voordelen ten opzichte hiervan.

Goedkoop parkeren bij SchipholEr zijn diverse handige opties zoals je kunt lezen, het hangt met name van je wensen en budget af welke optie jouw het beste aanspreekt. De shuttle parking optie is de meest populaire optie welke jaarlijks door duizenden mensen worden gebruikt, dit is namelijk de meest goedkope optie om te parkeren dichtbij Schiphol.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Goedkoop parkeren op Schiphol door online te reserveren

Op vakantie gaan geeft een heerlijk gevoel. De koffers zijn gepakt, en je bent er helemaal klaar voor. Maar voordat het zover is moet je natuurlijk nog naar het vliegveld. Met de auto is luchthaven Schiphol prima bereikbaar. Nadeel is wel dat de parkeertarieven soms erg hoog kunnen uitvallen. Gelukkig kun je aardig wat geld besparen door vantevoren een parkeerplek te reserveren bij het grootste vliegveld van Nederland.

Bespaar op parkeren

Dagelijks parkeren honderden vakantiegangers hun auto op Schiphol. Ze maken bijvoorbeeld gebruik van de valetparking, of laten hun wagen achter op het grote parkeerterrein. De hoge parkeertarieven zijn voor sommige reizigers echter een bron van ergernis. Gelukkig hebben wij de tip waarmee je veel geld kunt besparen: vantevoren reserveren. Uit onderzoek is gebleken dat het online tarief voor lang parkeren bijna de helft is dan wat je normaal moet betalen. Het tarief voor het weekend ligt 30 procent lager, en doordeweeks ben je 40 procent voordeliger uit.

valet parking

Online reserveren loont

Het loont dus zeker om online alvast een parkeerplek op Schiphol te reserveren. Bovendien ben je daarmee altijd verzekerd van een goede plek, en kun je met een gerust hart op reis. In de nabije toekomst zal het waarschijnlijk heel normaal worden om het op deze manier te regelen. Daarom bieden steeds meer luchthavens de mogelijkheid om online alvast een parkeerplek te boeken. Zo kun je op Schiphol nu al Smart Parking online reserveren.