Goedkoop parkeren bij Schiphol

Verhuur je auto op luchthaven Schiphol met ParkFlyRent

Schiphol is inmiddels de derde luchthaven van Europa. Het moet alleen het Britse Heathrow en het Franse Charles de Gaulle vliegveld voor zich dulden. Het is dan ook niet verrassend dat er rondom het vliegveld ontzettend veel bedrijven gevestigd zijn. Wist je bijvoorbeeld dat je gratis bij het vliegveld kunt parkeren met de organisatie ParkFlyRent?

Veertig parkeerplekken

Kort geleden vestigde ParkFlyRent zich nabij vliegveld Eindhoven. Na een inschrijving op de website kun je er een parkeerplek verhuren voor geld. Huurder en verhuurden wordenn aan elkaar verbonden. Al eerder verhuurde het bedrijf met groot succes parkeerplekken nabij luchthaven Schiphol. Inmiddels zijn er hier veertig parkeerplekken die in de afgelopen jaren plek hebben geboden aan duizenden auto’s.

Auto verhuren

Sommige parkeerplekken op Schiphol worden verhuurd. Inmiddels ligt dit aantal op ongeveer 70 procent. Je verdient er ongeveer 52 euro mee, terwijl je geniet van een vakantie of op zakenreis bent. Voor het verhuren van auto’s bij vliegveld Schiphol gelden wel een aantal regels. Zo mag je wagen niet ouder zijn dan 8 jaar. Auto’s met nare geurtjes en een kilometerstand van meer dan 200.000 worden geweigerd.

Regels

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd van ParkFly Rent, bijvoorbeeld uit uit angst voor schade. Alle auto’s bij het bedrijf zijn echter verplicht allrisk verzekerd. Ook moeten huurders een borgsom van maar liefst 1000 euro betalen. Het flinke bedrag moet ervoor zorgen dat ze voorzichtiger omgaan met de auto. Maak je daar dus vooral geen zorgen over.

Boek een parkeerplek voor de zomervakantie

Het is bijna zomervakantie. Voor velen betekent dat weer een drukke tijd maar ook een tijd van ontspanning en vakantie vieren. Ga jij deze zomervakantie weg uit Nederland? Denk dan wel op tijd aan de parkeersproblematiek bij de Nederlandse luchthavens. Zeker als je vanaf Schiphol vertrekt in het hoogseizoen is het zinvol hier van te voren op in te spelen. Met name in de maanden Juli en Augustus is het een drukte van belang op Schiphol met reizigers die komen en gaan. In die periode ontvangt de luchthaven de meeste reizigers. Ter verduidelijking: in heel 2015 verwerkte Schiphol maar liefst 58 miljoen reizigers. Reden genoeg dus om je tijdig te verzekeren van een parkeerplaats als je met eigen vervoer richting Schiphol reist.

Boek op tijd een parkeerplek

Ontspannen aan je vakantie beginnen is een goed begin. En dat begint in principe al op het moment dat je de auto uitstapt en je naar de luchthaven loopt. Het op tijd reserveren van een parkeerplaats op Schiphol voorkomt een hoop onnodige stress aan het begin van een welverdiende vakantie. Bovendien, je bent niet de enigste die zijn of haar auto graag veilig wilt parkeren. De capaciteit mag dan wel voldoende zijn, zeker in het hoogseizoen is het verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen door van te voren een parkeerplaats te reserveren.

In veel gevallen loont het de moeite om ruim voor de geplande vertrekdatum te zoeken naar aanbiedingen voor langdurig parkeren op de luchthaven Schiphol. Vaak is het zo dat hoe eerder je een parkeeplaats weet te reserveren, hoe goedkoper het is. Daarnaast verzeker je jezelf van een veilige staanplaats voor je wagen. Tevens kan je aangeven gebruik te willen maken van Valet Parking Service voor een nog beter begin van je vakantie. Kom je van ver dan is het zinvol om tevens te kijken naar overnachtingsmogelijkheden bij Schiphol. Maak in dat geval gebruik van de zogenaamde Sleep, Park en Fly opties om uitgerust aan je welverdiende vakantie te beginnen.

Vakantieparking

Tijdens jouw vakantie wil jij je natuurlijk geen zorgen lopen maken over jouw auto. Daarom moet je een geschikte parkeerplek voor jouw auto vinden in de buurt van het vliegveld. Om zeker te zijn van een plek bij vakantieparking hebt kun je het beste van te voren al reserveren. Je kunt dit erg gemakkelijk via het internet doen maar je hebt ook nog de mogelijkheid om dit middels een belletje te doen. Via het internet vul je een formulier in met jouw persoonlijke gegevens, het aantal personen waar je mee reist en ook gegevens van jouw auto en de vlucht die je gaat pakken. En telefonisch moet je ook enkele vragen beantwoorden.

Je levert jouw auto af bij de parkeergarage van vakantieparking en vervolgens wordt je door een shuttledienst van vakantieparking naar het vliegveld gebracht. Je wordt afgezet bij de vertrekhal waar jij moet wezen en er wordt ook nog eens een bagagekar voor je geregeld door de medewerkers van vakantieparking. Voor het gebruik van de shuttledienst hoef je niet te betalen en je word binnen vijf minuten bij de vertrekhal op Schiphol afgeleverd. Ook als je weer terug bent wordt je gratis door de shuttledienst van Schiphol naar het parkeer terrein gebracht waar je weer kunt overstappen naar jouw eigen auto. Als je jouw bagage hebt kun je een belletje geven naar een gekregen telefoonnummer en je wordt dan binnen enkele minuten op een afgesproken plaats opgehaald.

Je kunt er voor kiezen om de auto overdekt te parkeren en dat kost je eenmalig 12 euro en als je de sleutel van jouw auto mee wilt nemen dan kost dat je eenmalig 15 euro. Je kunt de auto ook laten stofzuigen of wassen tegen een vergoeding. Een grote schoonmaak of de auto laten polijsten behoren ook tot de mogelijkheid al is dat wel wat duurder.

Travel parkingservice

Travel Parkingservice is een parkeerservice die parkeerplaatsen aanbiedt op vliegveld Schiphol. Als je met de auto naar Schiphol wilt is het vanzelfsprekend handig dat je je auto ergens kwijt kunt.

Travel Parkingservice biedt vooral zakelijke reizigers de mogelijkheid om comfortabel en onbezorgd te kunnen reizen. Ze hebben zich twee doelen gesteld. De eerste is het veilig en betaalbaar maken om te parkeren op Schiphol. En het tweede is de gratis transfer tussen de luchthaven en de parkeergarage. Om de doelstelling te halen en om klanten van dienst te kunnen zijn staan er dagelijks 24 uur per dag professionele chauffeurs klaar voor de klanten. Travel Parkingservice zorgt er altijd dat er genoeg parkeerplaatsen zijn gereserveerd op het parkeerterrein.

Waarom kiezen voor Travel Parkingservice?

Travel Parkingservice biedt chauffeurs aan die je van de auto naar de terminal kunnen brengen. De chauffeurs die jou heen en weer brengen hebben al minimaal drie jaar een rijbewijs en hebben een interne opleiding gevolgd. Deze professionele opleiding zorgt er onder meer voor dat de chauffeurs zich bewust zijn van hun klantvriendelijkheid, servicegerichtheid en veiligheid.Ze kunnen ook meerdere personen tegelijk vervoeren. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je met meerdere mensen naar Schiphol komt. De bussen waarmee je heen en weer gebracht wordt, worden goed onderhouden en vanzelfsprekend regelmatig gecontroleerd.

En wat fijn is om te weten, voordat je op reis gaat, is dat bij Travel Parkingservice je auto geparkeerd staat op een bewaakt en afgesloten terrein. Travel Parkingservice zorgt er ook voor dat er geen tijdverlies is bij aankomst.

Total Care Parking

Het is heel erg makkelijk voor vakantiegangers om gebruik te maken van Total Care Parking bij luchthaven Schiphol. Hierbij maak je online alvast een reservering aan voor de periode dat jij op vakantie gaat. Het voordeel van Total Care Parking is dat je zelf bijna geen zorgen aan het parkeren hebt. Als je ongeveer een kwartier voor de aankomst op Schiphol naar het gekregen telefoonnummer belt dan zal er in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 een chauffeur klaar staan die jouw auto voor je parkeert. Als jij na de vakantie weer terugkomt kun je het telefoonnummer weer bellen en zal de chauffeur er voor zorgen dat je de auto weer op dezelfde plek op kunt halen.

Dit is natuurlijk erg gemakkelijk want je hoeft niet met een shuttle dienst naar het vliegveld gebracht te worden vanaf een parkeerplaats een stuk van Schiphol af. Ook zijn de prijzen een stuk voordeliger en kun je jouw auto afgeven zodat je snel bij de vertrekhal bent. Bij aankomst in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3 staat er een chauffeur op je te wachten die jouw auto zal gaan parkeren. Omdat je online al een reservering hebt gemaakt staat de periode dat de auto geparkeerd wordt al vast.

Bij Total Care Parking wordt er dus rekening gehouden met de wensen van de vakantiegangers. Als je onbezorgd op vakantie wilt gaan en niet veel kosten wilt betalen voor het parkeren van jouw auto bij het vliegveld dan kun je voor Total Care Parking kiezen. Je komt met de auto aan bij het vliegveld, vervolgens geef je de auto aan de chauffeur en betaalt de kosten voor het parkeren. Je weet al hoe hoog de kosten zijn voor het parkeren omdat je online hebt gereserveerd, en eenmaal terug van vakantie bel je de chauffeurs weer op om aan te geven dat je jouw auto weer wilt ophalen in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Sunparking

Sunparking is een jong bedrijf wat gespecialiseerd is in het aanbieden van parkeerplaatsen bij Schiphol. Sunparking doet er alles aan om het haar klanten zo prettig mogelijk te maken, de klant is koning! De parkeerplaats ligt aan de Kruisweg, dit is op enkele kilometer afstand vanaf Schiphol. Dat het enkele kilometers vanaf Schiphol ligt is geen enkel probleem. De shuttle service staat namelijk direct voor u klaar. Na het parkeren van uw auto wordt u in principe direct weg gebracht naar de juiste vertrek hal. Deze rit vanaf de parkeerplek tot aan de juiste vertrekhal duurt ongeveer 10 minuten en is geheel gratis. Bij Sunparking kunt u gemakkelijk online reserveren via het reservering formulier. U kunt zowel valet parkeren en gewoon parkeren bij deze aanbieder. Dit geeft u van te voren aan.

Parkeren bij Sunparking

Bij Sunparking bedraagt de parkeer capaciteit 400, dit betekend dat er 400 auto’s geparkeerd kunnen worden op het terrein van Sunparking. De kans is dus klein dat u niet terecht kunt bij deze parkeeraanbieder. Het parkeer terrein wordt 24 uur per dag 7 dagen in de week beveiligd, hierdoor weet u dat uw auto in veilige handen is. De auto kan alleen in de buitenlucht geparkeerd worden.  Ook kunt u hier gebruik maken van allerlei extra services. Zo kunt u uw auto volledig laten schoonmaken zowel binnen als buiten, maar ook kunt u er voor kiezen om alleen de auto te laten poetsen. Dit zijn uiteraard extra mogelijkheden en geheel vrijblijvend.

Contact gegevens Sunparking

Bezoekadres
Kruisweg 415
1437 CJ
Rozenburg

KVK: 34089448
BTW: 078628866
E-mail: info@sun-parking.nl
Tel: 06 43172862
Ook kunt u contact opnemen via het contact formulier op de website.

 

Sky Park Schiphol

Wanneer je op vakantie wilt gaan dan zit je natuurlijk ook altijd met het vervoer naar de luchthaven toe. Als je dicht bij de luchthaven woont dan kun je natuurlijk een kennis of familielid vragen om jouw even naar de luchthaven toe te brengen zodat jij op vakantie kunt gaan. Maar als die mogelijkheid er niet is kun je ook zelf met jouw auto naar de luchthaven afreizen en jouw auto parkeren bij Sky Park. En je hebt ook nog eens de mogelijkheid om dat op verschillende manieren te doen zodat het parkeren van jouw auto aan jouw wensen kan voldoen.

Je kunt er voor kiezen om zelf met de auto naar de parkeer terrein af te reizen en deze hier te parkeren. Dit is het zogenaamde Shuttle Parking omdat je vanaf het parkeer terrein nog naar de luchthaven zult moeten reizen. Dat zal niet lang duren en er is een Shuttle dienst die je naar het vliegveld kan vervoeren. Je kunt er voor kiezen om de auto te parkeren en de sleutel van de auto hierbij af te geven, maar je hebt ook de mogelijkheid om de auto te parkeren zonder de sleutel af te geven. Sommige personen voelen zich er namelijk prettiger bij om de auto te parkeren zonder daarbij de sleutel af te geven.

Je hebt ook de mogelijkheid om voor Valet parking te kiezen. Met deze vorm van parkeren heb je de mogelijkheid om van extra luxe te genieten. Zo hoef je de auto dan niet zelf te parkeren maar wordt de auto opgehaald voor de vertrekhal door een ervaren chauffeur. Die zal jouw auto parkeren en je hebt tevens de mogelijkheid om de auto te laten wassen of een onderhoudsbeurt aan de auto uit te laten voeren. En de auto is bij Sky Park in goede handen door de vele toegewijde medewerkers van Sky Park.

Prima parkeren

Je kunt natuurlijk een kennis of familielid vragen om jouw naar de luchthaven toe te brengen als je op vakantie wilt gaan. Het blijkt helaas dat dit niet altijd voor iedereen mogelijk is en je kunt natuurlijk ook met jouw eigen auto naar Schiphol toe reizen om op vakantie te gaan. Je kunt jouw auto dan voordelig parkeren bij Prima parkeren en je wordt bovendien door een shuttlebus van de parkeergarage naar de juiste vertrekhal gebracht. Het voordeel is dat je ook weer door een shuttlebus opgehaald wordt waardoor je ook met late vluchten nog van de diensten gebruik kunt maken. De laatste trein zou je bijvoorbeeld wel kunnen missen, maar de shuttlebussen van de parkeergarage rijden 24 uur per dag en zeven dagen per week. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk en je betaalt de kosten voor het parkeren achteraf contant.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende parkeer plaatsen. Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw auto binnen of buiten te parkeren. Voor het overdekt parkeren betaal je wel eenmalig extra kosten en die kosten bedragen 7,50 euro. Bij het parkeren op een afgesloten parkeer terrein moet je de sleutel van de auto wel afgeven terwijl dit bij de overdekte parkeergarage niet het geval is. Voor overdekt parkeren mag de auto een maximale hoogte van 1,95 meter hebben. Als je van Prima parkeren gebruik wilt maken dan moet je wel van te voren reserveren zodat de medewerkers rekening met je kunnen houden.

Als je weer terugkomt van jouw vakantie dan kun je het gekregen telefoonnummer bellen als je de bagage van de bagageband hebt gepakt. De shuttlebus komt jou dan ophalen bij dezelfde vertrekhal waar je bent vertrokken richting jouw vakantie. Daarna betaal je de kosten contant en kun je met jouw eigen auto weer naar huis toe reizen.

Cheap-Parking

Cheap-Parking is een bekende parkeer aanbieder in de omgeving van Amsterdam Airport. Om precies te zijn is de locatie van Cheap Parking gelegen aan de Kruisweg. Dit is slechts 13 kilometer afstand vanaf Amsterdam airport Schiphol. Dat het niet precies op Schiphol ligt is geen enkel probleem, de shuttle service van Cheap Parking staat voor u klaar om u naar de juiste vertrek hal te brengen. U en uw bagage worden in ongeveer 10 minuutjes op de juiste locatie afgezet. Het maakt niet uit op welk tijdstip u vliegt want deze shuttle service staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Wilt u liever zelf naar Schiphol rijden in plaats van naar de parkeer locatie aan de kruisweg? Dan kunt u gebruik maken van de optie valet parking. Hiermee rijd u zelf naar Schiphol waar vervolgens een chauffeur het van u overneemt, deze zal de auto netjes voor u parkeren. Echter moet u bij valet parking wel de sleutels van uw auto afgeven, als u gewoon parkeren wilt bij Cheap- Parking kunt u er voor kiezen om de auto sleutels zelf te houden.

Reserveer een parkeerplek bij Cheap-Parking

Om er zeker van te zijn dat u parkeren kunt bij deze aanbieder doet u er verstandig aan om te reserveren. Het reserveren van een parkeerplaats kan zeer gemakkelijk online via het reservering formulier. Deze vindt u op de homepage van de website van Cheap-Parking. Hier kunt u aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken en voor hoelang u parkeren wilt. Als u verstandig bent reserveert u meteen naar het boeken van een vliegticket een parkeerplek, zo weet u zeker dat u hier terecht kunt.

Contact gegevens Cheap Parking

Bezoekadres
Kruisweg 415
1437 CJ
Rozenburg

KVK: 34390464
BTW: 078628866

E-mail: info@cheap-parking.nl
Tel: 06 14303337

Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.

Budget Parking Schiphol

Als je een parkeerplaats zoekt voor jouw auto tijdens jouw vliegvakantie dan kun je eens kijken bij Budget Parking Schiphol. De parkeergarage van Budget Parking Schiphol is bemand en dus ook goed beveiligd en zo kun jij jouw auto daar met een veilig gevoel achterlaten tijdens jouw vakantie. Ook is er een beperkte ruimte beschikbaar waar je de auto overdekt kunt parkeren. Je hoeft bij Budget Parking Schiphol niet jouw autosleutels in te leveren wat bij sommige mensen ook wel een geruststellend gevoel geeft.

De parkeerplaatsen van Budget Parking Schiphol zijn gevestigd op zo een 3 kilometer vanaf de vertrekhal. Als je bij Budget Parking Schiphol jouw auto parkeert dan heb je recht op het gratis vervoer naar de vertrekhal. Dit gebeurt met een shuttlebus die de klanten naar de juiste vertrekhal brengt. Omdat de parkeergelegenheden afspraken hebben gemaakt met Schiphol is het mogelijk dat de shuttlebussen van de parkeergelegenheden over de cargo baan mogen rijden en dat zorgt er voor dat je zo goed als altijd niet met files te maken hebt. Hier door ben je binnen 5 minuten van de parkeerplaats naar de vertrekhallen op Schiphol vervoerd door de shuttlebus.

Je kunt jouw plek bij Budget Parking Schiphol eenvoudig reserveren via het internet. Als je jouw vluchtgegevens weet dan moet je dat invullen op de site. Vervolgens geef je ook wat gegevens van jouw auto en jouw telefoonnummer door. Daarna geef je nog wat persoonlijke gegevens door en daarna kun je de kun je de reservering definitief maken. Een reservering kun je daarna meteen betalen via iDeal maar je kunt de reservering ook betalen na het parkeren met een pinpas of een creditcard. Als je een week op vakantie gaat dan betaal je 52,50 euro voor het parkeren van jouw auto en voor de 8e tot en met de 15e dag betaal je 7,50 euro per dag. Na 16 dagen kost het parkeren 5 euro extra per dag.