Bastion Hotel Amsterdam Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

Bastion Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Het Park, Sleep & Fly arrangement is deze dagen erg populair geworden onder zowel de zakenreizigers als de vakantiegangers, omdat het een vermoeiende reis, stukken aangenamer maakt. Vele hotels in de buurt van Schiphol, hebben zich daarom gericht op het aanbieden van deze service. Ook in Hoofddorp vind je er een aantal airport hotels. Een van de beste is het 4 – sterren Bastion Hotel Amsterdam Airport.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Bastion Hotel Amsterdam Airport

Dat het Bastion een 4 – sterren hotel is, blijkt uit de prachtig ingerichte kamers, die voorzien zijn van alle gemakken, zoals comfortabele bedden, televisie, A.C, doucheruimte, koffie – en theevoorzieningen, etc. Om jouw verblijf in het hotel wat aangenamer te maken, hebben ze er ook een fitnessruimte, zwembad, restaurant, gratis WiFi en parkeergelegenheid. Het belangrijkste is natuurlijk, dat je Schiphol, vanuit het hotel, binnen 10 minuten kunt bereiken.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

De bedoeling van deze service, is dat je niet langer, vermoeid en uitgeput arriveert op Schiphol. Door een kamer te reserveren bij het Bastion, ben je daags voor je vlucht, al op 10 minuten rijafstand en hoef je je niet druk te maken over het tijdig arriveren op Schiphol. Om over een kamer te beschikken, plaats je eerst een reservering via de website van het Bastion. Na de check voor beschikbaarheid, worden verdere zaken afgehandeld en kun je eventueel vooraf betalen. Betalen kan echter ook bij aankomt in het hotel. Gedurende je verblijf, kun je gebruik maken van alle faciliteiten aldaar en op de dag van je vlucht, uitgerust en ruim optijd vertrekken naar Schiphol. Hierbij bestaat de mogelijkheid, gebruik te maken van de gratis pendeldienst van het hotel, die je van en naar Schiphol brengt.

Tot slot

In alle rust vertrekken en ruim optijd arriveren op Schiphol; ja, dat is wel mogelijk! Het Bastion Hotel Amsterdam Airport zorgt, daags voor je vlucht, voor het gemak, de rust en zelfs gratis transport naar Schiphol. Makkelijker kan het niet.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Bastion Hotel Amsterdam Airport
5 (100%) 1 vote