Best Western Amsterdam Airport Hotel

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

Best Western Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

Ervaring
0 Reviewer
Gebruiker 0 (0 Stemmen)
Gemiddelde score
Wat mensen zeggen... Deel je ervaring
Sort by:

Be the first to leave a review.

{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Deel je ervaring

Reizen vanuit Luchthaven Schiphol, kan vermoeiend worden. Denk aan het vroege vertrek uit huis, de reis naar Schiphol toe en het (lange) wachten op de vlucht. Dit kan je allemaal op de zenuwen gaan werken en zorgen voor onnodige stress. Gelukkig voor ons, bestaat er nu, het door vele hotels aangeboden park, sleep & fly arrangement. In Hoofddorp, op ongeveer 4 km afstand van Schiphol, heb je er ook zo een hotel; het vier – sterren Best Western Amsterdam Airport Hotel.

Bekijk Prijs & Meer informatie

Best Western Amsterdam Airport Hotel

Dit vier – sterren hotel, biedt je de mogelijkheid, in alle luxe, te genieten van een ontspannen, kort verblijf, vlak voor vertrek naar Schiphol. Hierdoor is het niet meer nodig, in alle vroegte, een vermoeiende reis af te leggen, om zodoende, optijd te zij voor je vlucht. Vanuit het hotel, ben je binnen 10 tot 15 minuten op Schiphol. Het hotel heeft verschillende, comfortabel ingerichte kamers ter beschikking. Daarnaast mag je gebruik maken van de fitnessruimte, het zwembad, het eigen restaurant, gratis WiFi en nog veel meer. Als gast van het Best Western Amsterdam Airport Hotel, kun je tevens gratis parkeren en bestaat de mogelijkheid, gebruik te maken van de gratis shuttle dienst, die gasten van en naar Schiphol brengt. Houd natuurlijk rekening met de tijden, waarop de shuttle rijdt.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van de beschikbaarheid, kun je online, een kamer reserveren bij het hotel. Nadat de reservering verwerkt en bevestigd is, kun je eventueel alvast betalen middels een creditcard. Dit is niet verplicht, aangezien je ook bij het inchecken kunt betalen. Dit kan zowel contant als met een creditcard. Dankzij de vele faciliteiten, in en rondom het hotel, is er gedurende je verblijf, voldoende te doen. Op de dag van vertrek, kun je met eigen vervoer, taxi of shuttlebus, vertrekken vanuit het Best Western Amsterdam Airport Hotel en ben je binnen een kwartier op Schiphol. Terugkomen naar het hotel, kan natuurlijk ook met de shuttle bus.

Tot slot

Mede vanwege het park, sleep & fly arrangement van het Best Western Amsterdam Airport Hotel, is het nu mogelijk, ontspannen en toch optijd, op Schiphol te zijn.

Bekijk Prijs & Meer informatie

Best Western Amsterdam Airport Hotel
Rate this post