Bagageweger

Jij bent opzoek naar een bagageweger, maar wat is nu de beste bagageweger in 2024? Wij hebben het onderzocht en verwerkt in een handige koopgids. Bagageweger vergelijken op prijs en kwaliteit zodat jij je eigen keuze kunt maken. Benieuwd naar de top 5 van dit moment? Wij helpen jou verder!

#1 Digitale Bagage Weegschaal

Weegt 20 tot 50kg

#2 Digitale Bagage Weeghaak

Weegt 10 tot 40 kg.

#3 Weeghaak Kofferweger

Weegt 20 tot 40 kg.

Je wilt een bagageweger kopen, maar waar begin je tegenwoordig? Op webwinkels als Bol.com zijn enorm veel bagagewegers te vinden. Maar hoe kies je nou de beste optie? Het doen van onderzoek is belangrijker dan ooit.

Dit is dan ook de reden dat onze redactie een flink aantal bagagewegers vergelijkt hebben, om vervolgens dit onderzoek te verwerken in een handige koopgids. Het lezen van de gehele gids duurt ongeveer 15 minuutjes. Vervolgens ben jij op de hoogte van alle ins en outs rondom bagagewegers. Direct naar de beste optie? Maak dan gebruik van onze handige tabel waarin jij overzichtelijk ziet wat de resultaten van ons onderzoek zijn.

In het kort
 • 20 tot 50kg
 • Supergrip handvat
 • LCD display

#1 Digitale Bagage Weegschaal

Deze handige bagageweger is het middel dat al je problemen omtrent het bepalen van het exact gewicht van je bagage in het niet doet verdwijnen. Met deze digitale bagageweger heb je binnen een mum van een tijd het gewicht bepaalt. Het komt in een handige kleine formaat, die overal kan meenemen. De display is een LCD verlicht display, het gewicht kan je moeiteloos aflezen. Zelfs in het donker kan dat.

Deze bagageweger is ontworpen met een handige en makkelijke handvat grip, hiermee kan je moeiteloos je bagage omhoog tillen om het gewicht te bepalen. Je handen, polsen en armen worden niet teveel belast hierdoor. Je kan makkelijk en comfortabel je koffer optillen met dit design, het glijdt niet uit je greep.

Bij het maken van de bagageweger is er heel aandacht en tijd gestopt in het creëren van een product die voldoet aan al jou eisen. het hoofdvereiste van een bagageweger is het zo nauwkeurig mogelijk geven van het gewicht. Bij het ontwerp en productie is hiermee rekening gehouden, dit bagageweger kan tot de +- 10 gram het gewicht correct aflezen. Je hoeft dus helemaal niet te twijfelen als je dit bagageweger gebruikt.

De haak van deze weger is van RVS, dit is een heel duurzaam materiaal, je hoeft je geen zorgen te maken over roestvorming. Verder is het ook heel sterk en robuust. Bij het wegen van je bagage gaat hij het echt niet begeven dus. Deze bagageweger is verder heel energie zuinig, het heeft een power-off functie. Dit zorgt ervoor dat de weger uitgaat na 30 seconden van geen gebruik. Je kan de meetunits instellen zoals jij dat wilt of wat makkelijk is voor jou, je kan kiezen uit de opties kg, lbs, oz en gram

 

 

Ook te koop via:

In het kort
 • 10 tot 40kg
 • LCD scherm
 • Handige formaat

#2 Digitale Bagage Weegschaal – Koffer Weegschaal

Met deze handige koffer weegschaal bij de hand hoef je geen zorgen te maken over het juiste gewicht. Deze kofferweegschaal meet tot ongeveer 10 nauwkeurig. Het heeft een meetbereik van 20 gram tot 40 kg. Met dit bereik heb je zelfs de zwaarste koffers en bagage gewogen. En je hoeft je niet te beperken tot koffers en bagage, je kan alle andere weegbare objecten in de range van 10 gram tot 40 kg met deze weegschaal meten. Je kan de eenheid makkelijk instellen naar de eenheid die jij makkelijk vind, hiervoor kan je kiezen uit kg, lbs, oz en jin.

Deze kofferweegschaal, komt met een handige digitale display, met heldere blauwe LCD. Hierop kan je de weging gelijk nauwkeurig aflezen. Voor het wegen plaats je de haak, dat gemaakt is van RVS materiaal, een heel duurzame en stevige materiaal, aan je koffer of object dat je wil wegen. Vervolgens gebruik je de ring, om het object op te tillen en te wegen. Deze ring geeft je een stevige grip, wees echter wel voorzichtig bij het werken ermee. Het kan snel je vingers bezeren.

Bij het ontwerp van deze weegschaal er rekening gehouden met het formaat, met de 7×21 cm afmeting kan je het heel makkelijk overal meenemen. Het neemt heel weinig ruimte in beslag en kan zelfs ook gewoon in je handtas, het weegt slechts 72gr. Het gebruikt twee AAA batterijen die na 30 seconden niet-gebruik, automatisch uitgaat. Hierdoor bespaar je energie en gaan je batterijen langer mee. Let wel erop dat in de verpakking er geen batterijen zijn inbegrepen.

 

 

 

 

Ook te koop via:

In het kort
 • 20 tot 40kg
 • Hangkoord
 • Nauwkeurig

#3 Digitale Bagage Weegschaal

Deze makkelijke handweegschaal koffer is het middel dat al het exact gewicht van je bagage geeft. Deze kofferweegschaal meet tot ongeveer 10 nauwkeurig. Het heeft een meetbereik van 20 gram tot 40 kg. Met dit bereik heb je zelfs de zwaarste koffers en bagage gewogen. En je hoeft je niet te beperken tot koffers en bagage, je kan alle andere weegbare objecten in de range van 20 gram tot 40 kg met deze weegschaal meten. Je kan de eenheid makkelijk instellen naar de eenheid die jij makkelijk vind, hiervoor kan je kiezen uit kg, lbs, oz en jin.

Deze kofferweegschaal, komt met een handige digitale display, met heldere LCD. Hierop kan je de weging gelijk nauwkeurig aflezen. Voor het wegen plaats je de haak, dat gemaakt is van RVS materiaal, een heel duurzame en stevige materiaal, aan je koffer of object dat je wil wegen. Vervolgens gebruik je de houdkoord, om het object op te tillen en te wegen. Deze koord geeft je een stevige grip, wees echter wel voorzichtig bij het werken ermee. Het kan snel striemen en ongelukken veroorzaken.

Bij het ontwerp van deze weegschaal er rekening gehouden met het formaat, met de 85 x 50 x 21 mm afmeting kan je het heel makkelijk overal meenemen. Het neemt heel weinig ruimte in beslag en kan zelfs ook gewoon in je handtas, het weegt slechts 72gr. Het gebruikt twee AAA batterijen die na 60 seconden niet-gebruik, automatisch uitgaat. Hierdoor bespaar je energie en gaan je batterijen langer mee. Let wel erop dat in de verpakking er geen batterijen zijn inbegrepen.

 

 

 

 

 

Ook te koop via:

In het kort
 • Weegt tot 50kg
 • LCD display
 • Overbelastingsindicator

#4 Precisie Hang Weegschaal – 50KG

Deze weegschaal is een digitale weeghaak, met precisie waarmee je koffers en andere weegbare objecten makkelijk kan wegen. De hoogwaardige sensor in de weegschaal geeft metingen tot 10 gram nauwkeurig. De handvat ervan is ergonomisch ontwikkeld, zodat de gebruik met gemak kan plaatsvinden. De weeghaak is gemaakt van RVS materiaal en komt met een verstelbare strap, dit maakt de weeghaak zeer duurzaam.

Je kan metingen doen tot 50 kg met deze weeghaak, de meetunits kan je makkelijk instellen naar de unit die handig is voor jou. Je kan kiezen uit kg en lbs, die je op zero of taar modus kan zetten. De metingen kan je heel duidelijk en makkelijk aflezen van de LCD scherm. Het ontwerp is heel lichtgewicht en comfortabel, het kan overal meegenomen worden vanwege de handige formaat van 128 x 29 x 60 mm. Het gebruikt een CR2032 knoop celbatterij, die niet inbegrepen is in de verpakking.

De weegschaal is voorzien van een uitschakelingsfunctie, die na een paar seconden stilstaand automatisch uitgaat. Het komt met een dat lock functie en geluidsindicator, die aangeeft wanneer het apparaat overbelast is. 

 

 

Ook te koop via:

In het kort
 • Weegt tot 50kg
 • Aluminium
 • Batterij inbegrepen

#5 Beefree Digitale Kofferweegschaal

Met deze digitale bagageweger weeg je makkelijk en snel je bagage of koffer. Het enigste wat je moet doen is de koffer inpakken en hangen aan de handvat en je krijgt meteen het gewicht op de LCD display. Het meet tot 10 gram nauwkeurig voor je, zo kom je voor geen verrassingen te staan op de vliegveld en voorkom je eventuele kosten

De kofferweegschaal is gemaakt van zeer duurzaam materiaal, de casing ervan is van aluminium en het lusje is van RVS. Beide heel sterke en duurzame materialen. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met gemak, de grip is heel handig en stevig ontworpen. De weegschaal werkt op CR2032 batterij die meekomt in de verpakking. 

Het maximaal weegbaar gewicht is 50kg, met deze weegschaal kan je dus makkelijk ook andere objecten wegen behalve je bagage. Het product heeft een afmeting van 17,7 x 9 x 4,5 cm (lxbxh) en een gewicht van 129gr. Dit kan je makkelijk overal meenemen, waar maar wilt.

 

 

 

Ook te koop via:

Jouw keuze

Je staat op het punt om op vakantie te gaan en natuurlijk ga je alle relevante bagage meenemen die nodig denkt te hebben. Eenmaal op reis wil je van de andere kant ook flink wat boodschappen meenemen. De luchtvaartmaatschappij heeft echter regels voor wat betreft bagage. Je mag een bepaald gewicht aan bagage meenemen. Het allerbeste manier om het gewicht van je bagage precies vast te stellen en eventuele overvrachtskosten te voorkomen, is het het aanschaffen van een kofferweegschaal.

Hier boven hebben wij een selectie gemaakt van de 5 beste bagagewegers, met de Digitale Bagage Weegschaal kan je van 10 gram tot 50kg aan bagage wegen. Het heeft een heel handige handvat en LCD display. Met de Digitale Bagage Weeghaak kan je van 10 gram tot 40kg aan bagage meten, het heeft ook een handige LCD display. Het ontwerp valt echter een beetje tegen, het optillen van een complete bagage aan een ring, kan je vingers heel erg bezeren.

Met de Weeghaak Kofferweger kan je van 20gram tot 40kg nauwkeurig wegen, deze bagageweger komt echter met een koord waaraan je je bagage moet optillen. Dit kan forcerend zijn voor de handen en polsen, het kan ook striemen veroorzaken. Met de Precisie Hang Weegschaal kan je tot 50kg, het heeft een LCD display en een handige handvat grip en het heeft ook een overbelastingsindicator.

De Beefree Digitale Kofferweegschaal kan tot 50kg wegen is gemaakt van aluminium, heeft een LCD screen en de batterijen worden inbegrepen in de verpakking. Onze advies gaat uit naar de Weeghaak kofferweger, Beefree digitale kofferweegschaal of de Digitale bagage weegschaal, alledrie kunnen tot 50kg meten en hebben een heel handige grip, waardoor je je handen niet bezeerd. 

Meer weten over bagagewegers

Een bagageweger is een onmisbaar apparaat voor vakantiegangers tegenwoordig. Vooral als je een vliegreis maakt is het handig te weten wat je aan gewicht meeneemt. Op het vliegveld zijn er heel veel regels voor de handbagage en ruimbagage, je kan het liefst eerst nagaan wat je wel in de handbagage mag meenemen alvorens je inpakt. Dit om onnodige oponthoud en verrassingen te voorkomen bij het inchecken. Er wordt ook onderscheid gemaakt naar afwijkende bagage, dit is meestal bagage met een afwijkende formaat, gewicht of vorm. 

Maakt niet uit wat voor bagage je hebt, alles wordt via je je luchtvaartmaatschappij ingecheckt. Je meld je tijdens de aanmeldtijd aan bij de balie van je luchtvaartmaatschappij op het vliegveld en die helpen je bij het inchecken. Je bagage wordt gewogen door hun, omdat elke luchtvaartmaatschappij regels heeft t.a.v het gewicht. Bij elke luchtvaartmaatschappij heb je standaard gewichten waaraan je je moet houden, als je erover heen zit dan moet je extra vracht betalen.

En hier komt een bagageweger goed te pas, hiermee kan je tijdens het inpakken als nagaan wat het gewicht is van je bagage. Hiermee kan je onnodige kosten voorkomen. Tegenwoordig heb je bagagewegers in heel handige formaten, die heel erg gebruiksvriendelijk zijn en door een ieder gebruikt kan worden. Vanwege de handige formaat kan je het ook makkelijk meenemen, om bij de terugreis ook voorbereid te zijn.