Zakelijk parkeren Schiphol

Van
Tot en met
✓ Gratis annuleren ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de goedkoopste & beste parkeerplaatsen te vinden.

Als één van de grootste luchthavens ter wereld, dient Schiphol natuurlijk aan tal van randvoorwaarden voldoen. die zorgen er wel voor dat alle bezoekers, of het nu gaat om passagiers of anderen, in alle comfort de lichthaven kunnen bezoeken en gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Veilig kunnen parkeren maakt daar zeker ook deel van uit en biedt Schiphol op dat gebied tal van mogelijkheden, ook voor zakelijk parkeren.

Wat houdt zakelijk parkeren Schiphol dan in?

De zakelijke rijder hecht een groot belang aan het besparen van tijd en heeft dus niet het geduld om zich bezig te houden met het invullen van papierwerk. Ook is het van belang dat bij zowel het vertrek en de aankomst er geen oponthoud plaats zal vinden en men gelijk zijn weg op kan, naar de incheckbalie of, bij aankomst, naar de auto. Bij zakelijk parkeren Schiphol is er met al het bovenstaande rekening gehouden en is parkeren P3 dan ook op maat gesneden voor deze groep.

Deze parkeermogelijkheid maakt het wel eenvoudig voor de zakelijke rijders en kunnen die gewoon tot aan de vertrekterminal rijden waarna de auto wordt overgenomen. Binnen een paar tellen kan al worden ingecheckt en wordt de auto ondertussen veilig op een parking in de nabijheid van de terminal geplaatst. De afgifte van de sleutels en het betalen vindt snel plaats en is een reservering noodzakelijk voor een vlotte afhandeling. Betalen met de creditcard is natuurlijk mogelijk en wordt er de mogelijkheid geboden om de factuur op te sturen naar het bedrijf.

Zakelijke parkeeropties bij Schiphol

Naast de parking bij de terminal zelf, is het voor de zakelijke rijder ook mogelijk gebruik te maken van de P1 en P6 parkeerhavens. Deze bevinden zich op minuten loopafstand van de vertrekhal en zijn beschikbaar voor zowel kort als lang parkeren. Het is beter om voor langere periodes dat vooraf aan te geven en kan er ook voor overdekt parkeren betaald worden. Vooral in de winter komt dat goed uit en stap je bij aankomst gelijk in de auto om jouw weg te vervolgen. Snel en veilig dus, zakelijk parkeren bij Schiphol en zijn er meerdere betaalopties mogelijk.

Er zijn is de keuze uit meerdere aanbieders en is het bij sommige mogelijk om met de auto gewoon tot aan de vertrekhal te rijden waarna een chauffeur de auto overneemt. Bij terugkomst (wel aangeven wanneer dat gebeurt) wordt de auto dan keurig voorgereden en stap je gelijk in de auto met nog draaiende motor. Al binnen een paar minuten na aankomst ben je dus al op weg naar huis of een andere bestemming. In het geval van een vertraging houdt men ook alles automatisch in de gaten en is zakelijk parkeren Schiphol dus altijd gegarandeerd zonder enig oponthoud. De auto is altijd in veilige handen en wordt er in alle gevallen streng erop toegezien dat er zuinig mee wordt omgegaan en onbevoegden geen toegang hebben tot de parkeergarage.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Top Keuzes voor Privium parking Schiphol

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu