Dorint Airport-Hotel Amsterdam Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

Bekijk beschikbaarheid & PrijzenBekijk alle hotels bij Schiphol
Doris Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Het park, sleep & fly arrangement, is deze dagen erg in trek bij reizigers. Tegen een redelijk bedrag, bespaar je jezelf namelijk extra stress en vermoeidheid, voorafgaande aan de reis. Er zijn daarom ook vele hotels, voornamelijk in de buurt van Schiphol, die deze service bieden. Het Dorint Airport – Hotel Amsterdam, is daar een van ze.

Bekijk prijs en direct reserveren

Dorint Airport-Hotel Amsterdam

Het Dorint is een 4 – sterren hotel, dat in Badhoevedorp, op 5 km afstand van Schiphol, gevestigd is. Dit hotel heeft verschillende kamers beschikbaar, waaronder ook het park, sleep & fly type. Bij reservering van dit type, is parkeergelegenheid voor 21 dagen, eveneens inbegrepen. Daarnaast is de kamer voorzien van alle gemakken, zoals een televisie, gratis WiFi, bureau, zitruimte, doucheruimte, airconditioning, verwarming, koffie – en theevoorzieningen, etc. Het geeft je het gevoel, in eigen huis te zijn, wat ook de bedoeling is van dit arrangement.

Hoe werkt het?

Het begint met een reservering van een kamer, via de website van het Dorint. Nadat men heeft nagetrokken, of er tijdens de door jouw opgegeven periode, een kamer beschikbaar is, wordt er een reservering gedaan en kun je betalen. Dit kan eveneens online. Bij het inchekken, dien je je reisdocumenten en creditcard, waarmee de betaling is gedaan, wel bij je te hebben. Na incheck, kun je afhankelijk van je planning, uitrusten of gebruik maken van de vele faciliteiten, die het hotel te bieden heeft. Zo heb je er een fitnessruimte, een zwembad en een restaurant, waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren. Op de dag van vertrek, kun je, behalve met eigen vervoer, ook met de taxi of gratis shuttledienst vanuit het Dorint, naar Schiphol. Dit kost je hooguit 10 tot 15 minuten.

Tot slot

Park, sleep & fly, een eenvoudige, maar heel effectieve service, aangeboden door het Dorint Airport-Hotel Amsterdam, maakt dat je als reiziger, niet langer, gestressd en uitgeput, hoeft te arriveren op Schiphol.

Bekijk prijs en direct reserveren