Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Radisson BLU Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Het park, sleep & fly arrangement, is deze dagen geen onbekende service meer voor ons. Velen maken er reeds gebruik van en je hebt er een heleboel hotels, om uit te kiezen. Een van de mooiste, is het Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport, te Schiphol – Rijk.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport

Dit 4 – sterren hotel staat vooral bekend, vanwege haar klassieke uitstraling en proffesionele service. Ze beschikken over kamers en suites, die heel ruim en stijlvol ingericht zijn. Daarnaast heb je er een aantal faciliteiten, om je mee bezig te houden tijdens je verblijf aldaar. Denk aan een spa, fitnessruimte, en restaurants. Het openbaar vervoer is aanwezig en goed geregeld, zodat je, snel en makkelijk een bezoekje kunt brengen aan Amsterdam.

Hoe werkt het park, sleep & fly

Het Radisson Blu heeft speciaal voor reizigers, die reizen vanaf Schiphol, een Park, Dream & Fly package. Dit pakket bied je de mogelijkheid, een nacht voor je vertrek, te logeren in het Radisson Blu. Om gebruik te kunnen maken van dit pakket, zul je natuurlijk eerst moeten reserveren. Dat geschiedt op de bekende manieren: online (op de website van het hotel) of telefonisch. Gedurende je verblijf beschik je over gratis WiFi en mag je kosteloos gebruik maken van de fitnessruimten. Daarnaast kan het hotel er ook voor zorgen, dat je je auto bij vertrek achterlaat, op de parkeerplek van het hotel of op Schiphol. Op de dag van vertrek, kun je geheel kosteloos vervoerd worden naar Schiphol, met de gratis luchthavenshuttle van het Radisson Blu. Tenslotte heeft het hotel voor vroege vertrekkers (tussen 5.00 en 6.00 uur), een klein Grab & Run ontbijtpakketje klaarliggen.

Tot slot

Het Park, Dream & Fly pakket van het Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport zorgt ervoor, dat je je in alle rust en comfort, kunt voorbereiden op je vlucht vanuit Schiphol. Een goede nachtrust, voldoende ontspanning, lekker eten en gratis transport, dat is waar het Park, Dream & Fly pakket voor staat.

Lang parkeren bij Schiphol? Vergelijk de beste opties.

Bekijk Prijs & Direct reserveren