Tulip Inn Amsterdam Airport Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

Bekijk beschikbaarheid & PrijzenBekijk alle hotels bij Schiphol
Tulip Inn hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Op vakantie gaan, is iets waar we met plezier naar uitkijken. Waar we minder graag naar uitkijken, is het aantal vermoeiende reisuurtjes. Maak je gebruik van Luchthaven Schiphol, dan betekent het waarschijnlijk, extra uren onderweg, omdat je bijvoorbeeld een grote afstand moet afleggen, voor je op Schiphol bent. Extra vermoeiend. Niet dus! Met het Park, Sleep & Fly arrangement van het Tulip Inn Amsterdam Airport, komt dat volledig weg te vallen.

Bekijk prijs & Reserveer direct

Tulip Inn Amsterdam Airport

Het Tulip Inn vind je op 9 km afstand, te Schiphol, Nederland en is geschikt voor zowel lang als kort verblijf. Speciaal voor degenen, die vanuit Schiphol zullen reizen, heeft het hotel een Park, Sleep & Fly package. Kies je voor dit pakket, dan beschik je over een kamer, die voorzien is van al het nodige. Denk aan een of tweepersoonsbedden, een doucheruimte, een televisie, toegang tot gratis WiFi, etc. Inbegrepen in dit pakket, is de mogelijkheid om tot 10 dagen, gratis te kunnen parkeren, op de parkeerplaats van het hotel. Andere faciliteiten, waar je van gebruik kunt maken, zijn het restaurant en de fitnessruimte.

Hoe werkt het?

Ten eerste zul je voor de park, sleep & fly package moeten reserveren via de website van het Tulip Inn. Aan de hand van je aankomst – en vertrekdag, gaat het hotel na, of er een kamer beschikbaar is. In geval dat zo is, wordt de reservering bevestigd en kun je evenuteel alvast een aanbetaling doen. Betalingen geschieden bij dit hotel alleen met een credit card of andere betaalkaart. Bij het incheckken, dien je de nodige documenten, waaronder je creditcard bij je te hebben. Is het tijd geworden voor vertrek naar Schiphol, dan kun je naast eigen vervoer en taxidiensten, ook gebruik maken van de pendeldienst van het hotel. Deze is geheel gratis en brengt je binnen 10 tot 15 minuten tot naar de de halte voor de luchthaventerminal.

Tot slot

Indien je zo ontspannen mogelijk wilt beginnen met je reis vanaf Schiphol, is een park, sleep & fly package van het Tulip Inn Amsterdam Airport, zeker aangeraden. Je beschikt over alle gemakken van huis, kunt er je auto voor 10 dagen gratis parkeren en komt uitgerust en tijdig aan op Schiphol.

Bekijk prijs & Reserveer direct