Long term parking Schiphol

Long term parking vergelijking

Vergelijk de beste opties voor long term parking bij Schiphol.

Long term parking Schiphol

Parkeren is altijd een punt waar men veel eisen aan stelt en valt het wel te begrijpen. Niet alleen moet de auto er veilig bij staan, maar moet het ook mogelijk zijn om vanuit de parkeerplaats zonder moeite jouw eindbestemming te kunnen bereiken. Vooral op Schiphol is de vraag naar parkeerplaats groot en heeft men daar wel goed op weten in te spelen. Het is zelfs mogelijk om de auto voor een lange periode op de long term parking te laten.

Long term parkeermogelijkheden op Schiphol

Om aan de behoefte van elke bezoeker met een auto te voldoen, is er op Schiphol een indeling te vinden van verschillende parkeermogelijkheden. Zo zijn er parkeerplaatsen te vinden waar er per er uur betaald wordt terwijl er ook plekken te vinden zijn waar de auto voor een paar dagen achtergelaten kan worden. Het zijn dan ook bezoekers die vaak op zakenreis gaan of een op een korte vakantie, welke voor zo een parking belangstelling hebben. Eenmaal terug kunnen ze dan gelijk de beschikking hebben over hun eigen auto. Dit biedt een grotere vrijheid/onafhankelijkheid bij het reizen en kan dat ook nog veel tijd besparen. Long term parking Schiphol wordt door een aantal bedrijven aangeboden en zijn er dus een groot aantal keuzemogelijkheden.

Vooraf reserveren is niet altijd nodig

Vanwege het ruim aantal plekken op zo een long term parking is het niet verplicht een reservering te plaatsen. Dit is wel handig wanneer je op het laatste moment toch het besluit neemt om de auto achter te laten op Schiphol. Er gelden wel andere tarieven voor personen die geen reservering hebben geplaatst en kan het weleens gebeuren dat vanwege de grote vraag de parking al vol is. met een online reservering ben je niet alleen van een plek verzekerd, maar zijn de tarieven doorgaans ook wat lager.  bij het parkeren kan er een keuze worden gemaakt tussen overdekt of gewoon in de buitenlucht. Natuurlijk is overdekt parkeren wat prijziger, maar staat de auto er ook beter beschermd bij.  dat maakt het in- en uitstappen ook veel prettiger en hoef je bijvoorbeeld in de winter niet eerst het ijs van de auto te halen.

Transport naar de luchthaven is uiteraard wel goed geregeld

Denk nu maar niet dat met de auto geparkeerd je met alle bagage rond zal moeten zeulen. Naast een centrale plek voor het in- en uitladen van alle spullen bij de parking, wordt er altijd een speciale pendelbus ingezet om op gezette tijden iedereen naar de vertrek of aankomsthal te brengen. Dat komt wel handig uit en ben je na aankomst ook weer snel bij jouw auto. snel en veilig dus en levert het vertrek nooit problemen op. Betaling kan namelijk gewoon met jouw bankpasje plaats vinden.

Wanneer je langer weggebleven bent dan vooraf afgesproken, levert dat ook geen problemen op. De auto blijft gewoon veilig op zijn plek en betaal je de meerkosten na aankomst. Over veilig gesproken: long term parking Schiphol beschikt altijd over camerabewaking en wordt er ook streng gecontroleerd wie de auto op komt halen. Parkeren, zowel binnen als buiten, kan dus met een gerust hart plaatsvinden.

Over het achterlaten van jouw auto bij Schiphol hoef jij je dus geen zorgen meer te maken en kan dat gerust op de Long Term Parking Schiphol gebeuren. Met sterk concurrerende tarieven en gegarandeerde veiligheid voor de auto is ook het transport van en naar de luchthaven zelf goed geregeld. je hoeft zelfs de sleutels niet achter te laten en kan je gebruik maken van de verschillende betaalmogelijkheden.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.