NH Amsterdam Schiphol Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

NH Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Reizen kan weleens vermoeiend worden en dan maakt het nou niet uit of het gaat om een vakantie of zakenreis. Het is daarom onnodig om extra stress aan die reis toe te voegen. Helaas gebeurd dat wel vaker. Denk aan de lange rit naar Schiphol en het nog langere wachten op je vlucht. Met het park, sleep & fly arrangement, aangeboden door de NH Amsterdam Schiphol Airport, hoef je dit allemaal niet meer mee te maken.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

NH Amsterdam Schiphol Airport

In Hoofddorp, op nog geen 5 minuten afstand van Schiphol, vind je er een heleboel airport hotels. Een van de beste, is het NH Amsterdam Schiphol Airport. Met haar prachtig en goed ingerichte kamers, voldoende faciliteiten en goede service, tegen een betaalbaar tarief, bewijst het NH, dat ze daadwerkelijk een 4 – sterren hotel zijn. Behalve de goed ingerichte kamers, beschik je tijdens je verblijf in het NH, over een fitnessruimte, tennisbaan, zwembad, gratis WiFi en parkeer. Daarnaast kun je genieten van een gezellige sfeer en lekker eten, in de bar en het restaurant van het hotel.

Hoe werkt het park, sleep & fly

Alhoewel wij het hier hebben over kortverblijf, is het NH ook uitermate geschikt voor langverblijvers. Voor een park, sleep & fly arrangement, reserveer je eerst een kamer bij het hotel. Dit kan online alsook telefonisch. Na bevestiging en afronding van de reservering, kun je je betaling verrichten. Dit kan online, maar ook bij aankomt in het hotel. Na incheck, ben je vrij te gaan rusten of juist gebruik te maken van de faciliteiten in het hotel. Tenzij je niet met eigen vervoer reist, kun je op de dag van vertrek, gebruik maken van de pendeldienst van het hotel, die je binnen 5 minuten, gratis naar Schiphol brengt.

Tot slot

Met de park, sleep & fly service van het NH Amsterdam Schiphol Airport, wordt reizen niet alleen makkelijker, maar geniet je voor aanvang van je reis, al van een vakantie. Daar zorgen de prachtige kamers en faciliteiten van het NH Amsterdam Schiphol Airport voor.

Bekijk Prijs & Direct reserveren