Hyatt Place Amsterdam Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Hyatt Place Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Vanwege haar gunstige ligging, ten opzichte van luchthaven Schiphol, heeft Hoofddorp, een aantal hotels, die het bekende park, sleep & fly arrangement aanbieden. Als reiziger heb je dus keuze zat, maar bij het kiezen is voor velen het tarief, in combinatie met de faciliteiten, belangrijk. Een zo een hotel, waarbij zowel het tarief als de faciliteiten, zeer goed zijn, is het 4 sterren Hyatt Place Amsterdam Airport.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Hyatt Place Amsterdam Airport

Het Hyatt staat bekend als een van de beste hotels in Hoofddorp en is geschikt voor zowel kort als langverblijf. De kamers zijn geschikt voor maximaal 3 personen en voorzien van alle gemakken. Gedurende je verblijf in het Hyatt, beschik je tevens over gratis WiFi, ontbijt en parkeergelegenheid. Verder hebben ze er een fitnessruimte en genoeg bezienswaardigheden in de directe omgeving.Tijdens een verblijf, verveel je je dus voor geen moment.

Hoe werkt het park, fly & sleep arrangement

Vanwege de gunstige ligging, is het Hyatt goed geschikt voor een overnachting, daags voor je vlucht. Het hotel heeft speciaal voor reizigers, een park, sleep & fly package, inclusief parkeren, beschikbaar. Op de website van het Hyatt, ga je ten eerste na, of er in de gewenste periode een kamer beschikbaar is. Blijkt dat zo te zijn, dan kun je verder met reserveren, waarbij je het park, sleep & fly package selecteert en aangeeft, welk type kamer je wenst. Daarnaast vraagt men additionele gegevens, zoals je emailadres op. Nadat alle gegevens op een rijtje zijn gezet en de kosten zijn berekend, kun je eventueel alvast betalen middels een creditcard. Hierna zul je een bevestiging van de boeking moeten krijgen. Gedurende je stay in het Hyatt, ben je vrij, gebruik te maken van alle faciliteiten en bij vertrek naar Schiphol, heeft het hotel zelfs een gratis luchthavenshuttle beschikbaar. Deze brengt je binnen enkele minuten naar Schiphol en bij aankomst terug, ook weer naar het hotel.

Tot slot

Wil je je reis, zo relaxed mogelijk beginnen en ben je daarvoor opzoek naar de beste service, dan is de park, sleep & fly package van het Hyatt Place Amsterdam Airport zeker een aanrader.

Bekijk Prijs & Direct reserveren