BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

BEST WESTERN PLUS Amedia Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Voor reizigers, die daags voor hun reis, nog in een comfortabele, huiselijke sfeer willen vertoeven en geen uitputtende reis naar Schiphol toe willen afleggen, is een park, sleep & fly arrangement, zeer geschikt. Deze worden door vele hotels aangeboden. Een daarvan is het BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport

Dit 4 – sterren hotel, is net als de meeste airport hotels, in de buurt van Schiphol gevestigd en wel te Schiphol – Rijk. Gedurende je verblijf, in een van de ruime kamers van het Best Western Plus, wordt je voorzien van alle gemakken, die je thuis normaal tot je beschikking zou hebben. Denk aan comfortabele bedden, een televisie, minibar, doucheruimte, koffie – en theefaciliteiten, airconditioning, etc. Ook heb je gratis toegang tot WiFi. Het hotel beschikt verder over een bar, ontbijt/loungeruimte en priveparkeerruimte tegen betaling.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

Het BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport is geschikt voor zowel kort als langverblijf. Voor je kan verblijven in het hotel, zul je natuurlijk eerst een kamer moeten boeken. Dit kan online, via de website van het hotel. Nadat men heeft gecheckt of er in de aangegeven periode, een kamer beschikbaar is, worden meerdere gegevens van je opgevraagd, kosten berekend en kun je, eventueel vooraf betalen (online). Na het inchecken, heb je, afhankelijk van je reisschema, de mogelijkheid, om te gaan rusten, of iets te gebruiken in de bar/lounge van het hotel. Op de dag van je vlucht, is vervoer naar Schiphol, op verschillende manieren mogelijk. Voor de hand liggend, is natuurlijk de gratis pendeldienst van het hotel, die je naar Schiphol toe brengt en bij aankomst terug, ook weer voor het hotel afzet.

Tot slot

Als reiziger ben je altijd opzoek naar manieren, om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Het BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport helpt je daarbij, met haar park, sleep & fly arrangement, die ervoor zorgt, dat je goed uitgerust en tijdig op Schiphol bent.

Bekijk Prijs & Direct reserveren