Valet Parking Schiphol

Schiphol valet parking vergelijken

Van
Tot en met
✓ Gratis & Vrijblijvend ✓ Op Maat ✓ Direct Resultaat
Meer dan 219 mensen vinden dagelijks de goedkoopste parkeerplek

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Over Valet parking bij schiphol

Valet parking Schiphol is ook bij vele parkeeraanbieders beschikbaar. Bij valet parking rijdt u zelf naar de juiste vertrekhal waar een chauffeur van de parkeergarage het stuur van u over om de auto te parkeren op het parkeerterrein, zelf kunt u ondertussen uw vlucht halen. Dankzij onze vergelijker vindt u de meest voordelige optie voor Schiphol valet parking.

 

Hoe werkt valet parking Schiphol?

men en er ook een aantal gespecialiseerde aanbieders zijn in valet parkeren is de prijs flink verlaagd en daardoor is het toegankelijk geworden voor het grote publiek.

Bij dit Amerikaans overgewaaide concept spreekt u met de parkeeraanbieder een tijdstip af waarop u zult aankomen bij uw vertrekhal. De parkeeraanbieder zorgt er voor dat er een chauffeur op dit afgesproken tijdstip zou staan. Zelf rijdt u naar de juiste vertrekhal toe, hier wordt uw auto overgenomen door de chauffeur van de parkeergarage. Deze zorgt ervoor dat uw auto netjes geparkeerd wordt op het parkeerterrein. Als u terug komt van uw vakantie of reis staat er weer een chauffeur met uw auto op u te wachten zodat u direct naar huis kunt gaan zonder extra tijd verlies. Bij sommige aanbieders kunt u bellen zodra u geland bent, bij andere aanbieders wordt de tijd al bij het reserveren afgesproken.

Net als bij shuttle parking kan er ook bij deze manier gekozen worden voor het gebruik maken van allerlei extra services. Denk hierbij aan het laten wassen en of opknappen van uw auto, het inleveren van sleutels, een apk keuring, binnen of buiten parkeren en nog veel meer. Al deze mogelijkheden zijn geheel vrijblijvend en verschillen per aanbieder. Om bovenstaande vergelijking zo eerlijk mogelijk te houden hebben wij dit buiten onze vergelijking gelaten. De prijzen zijn dus puur voor het parkeren.

Wat zijn de voordelen?

Aan deze luxere parkeermogelijkheid zitten uiteraard ook een aantal voordelen verbonden , deze hebben we in principe al besproken maar zullen we nog even kort op een rijtje zetten:

  • U maakt geen gebruik van een shuttle service
  •  U verliest nergens tijd
  •  Overal comfortabel in uw eigen auto

Ook voor de prijs van valetparking hoeft u het vaak niet te laten, vooral bij een langere parkeerduur zit er niet een groot verschil tussen de prijs van de goedkoopste shuttle parkeeraanbieder in verhouding met de goedkoopste valet aanbieder.

Wat is het verschil tussen valet en shuttle parking?

Valet is de meest luxe variant van parkeren, bij shuttle parking zal je meer moeten lopen en ben je op grotere afstand van de vertrekhal van Schiphol. Bij Valet Parking kan je direct naar de airport rijden waarna je de auto afgeeft.

Welke parkeer optie is goedkoper?

Valet Parking is duurder dan shuttle parking. Indien je de goedkoopste parkeerplek zoekt, dan is het beter om onze opties op de homepage te vergelijken voor scherpere prijzen.

Kan je ook gratis parkeren?

Helaas is dit niet mogelijk.

Bespaar ik veel tijd met valet parkeren?

Ja, een snellere optie is er niet. Je kan direct naar de airport rijden waarna je de sleutel afgeeft aan het parkeerbedrijf welke de auto voor jouw parkeert.

Wat is de goedkoopste aanbieder?

Maak hiervoor gebruik van onze vergelijker hierboven en vindt de meest goedkope valet parking aanbieder.

Kan je ook gratis parkeren?

Helaas is dit niet mogelijk.