P4 Parkeren Schiphol

P4 parkeren Schiphol vergelijken

Van
Tot en met
✓ Gratis annuleren ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de goedkoopste & beste parkeerplaatsen te vinden.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

P4 Parkeren Schiphol

Om op Schiphol te parkeren zijn er verschillende mogelijkheden en worden die vooral geboden door particulieren. Schiphol zelf zorgt echter ook voor veilige parkeermogelijkheden en is P4 Basic Parking daar een goed voorbeeld van. Met zo een ruime parking is er nooit tekort aan plaats en is het de ideale optie om de auto, ook zonder vooraf een reservering te hebben geplaatst, te parkeren.

De tarieven zijn sterk concurrerend

Dat is een feit van P4 Basic Parking en kan dat worden klaargespeeld doordat het beheer nu eenmaal valt onder Schiphol zelf. De scherpe tarieven kunnen een flinke besparing op de parkeerkosten betekenen. De actuele tarieven zijn altijd te vinden op de website van de luchthaven en zal het daarbij gelijk opvallen dat het ook mogelijk is om voor lange tijd de auto kwijt te raken. Lang parkeren is dus ook mogelijk bij Schiphol en kan dat wel met een gerust hart gebeuren. Het terrein is namelijk goed beveiligd met behulp van camera’s en beveiligingspersoneel. Aan de auto gaat dus niemand zitten en hoef je de sleutels ook niet achter te laten. die je neem je dus gewoon mee, maar is het soms een beter idee om ze achter te laten, vooral om te voorkomen dat je ze kwijt zal raken. Dat is nou iets wat niemand graag wil overkomen om terug van zo een lange reis je sleutels niet te kunnen vinden.

Betaalmogelijkheden P4 Schiphol

Om te kunnen betalen zijn er tal van opties beschikbaar en is er dus voor elke parkeerder  een mogelijkheid beschikbaar om het op een snelle en veilige wijze te doen. wie contant geld prefereert kan daarmee ook gewoon betalen, maar kan dat ook met een creditcard, Ideal of jouw PIN pasje. De berekening van het te betalen bedrag levert geen problemen op omdat je het tarief van te voren kan bekijken op de website. Om vanuit de parkeerhaven op de luchthaven aan te komen wordt er een pendelbus ingezet en is deze eenmaal 24u en 7 dagen per week beschikbaar.  De vertrektijden zijn er om de 15min en ben je zo altijd op tijd bij de incheckbalie. Ook bij terugkomst hoef je zo nooit lang te wachten en zit je gauw weer in jou eigen auto.

P4 parkeren Schiphol

De specialiteit van Schiphol P4 Basic Parking is misschien wel de mogelijkheid om de auto voor zelfs 30 dagen lang te parkeren. Dat komt voordelig uit voor zowel zakenreizigers alsook zij die op vakantie gaan. Met de eigen auto op stap gaan komt voordeliger uit wanneer je na de vlucht nog een flinke afstand af te leggen hebt en toch snel thuis wilt zijn. Ook wanneer je wat extra bagage hebt of met een huisdier reist, geniet een eigen auto voorkeur. Een taxi huren is ook mogelijk, maar zijn daar wel wat meer kosten aan verbonden en is de vrijheid die een eigen auto biedt nog altijd niet te evenaren. Een andere optie is Valet parking bij Schiphol, dit is uiteraard duurder dan P4 Basic Parking.

Het is ook geen probleem wanneer je onverwacht wat langer weg zal blijven omdat de auto al die tijd nog gewoon op het terrein blijft staan en verrekend men de extra kosten bij het ophalen van de auto.

Pak dus gerust jouw eigen auto wanneer je op reis gaat via Schiphol en biedt dat nog altijd meer voordelen dan je wel zou verwachten. Je bent immers geheel vrij in jouw bewegingen en stop je bijvoorbeeld extra bagage gerust in de auto. ook kan je beter jouw tijdsschema bepalen en vallen de kosten voor het parkeren op de koop toe wel reuze mee. De auto is in goede handen bij P4 Basic Parking en kan er gebruik gemaakt worden van de speciale pendelbus om naar jouw bestemming op de luchthaven te worden vervoerd.

Top Keuzes voor P4 parkeren Schiphol.

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu