Smartparking Schiphol

Smart Parking Schiphol is de meest goedkope manier om te parkeren bij Schiphol zelf. En ook dit kan zelfs voordelig zijn, mits je minimaal 4 weken van te voren reserveert.  Het grote voordeel is bij de Smart Parking Service van Schiphol dat hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper u parkeert!

Het is natuurlijk uw eigen keuze om te kiezen voor Schiphol, voor enkele dagen is deze service vaak duurder dan de andere parkeeraanbieders die worden vergeleken op onze website. Maar als u kiest om lang te parkeren bij Schiphol, is deze optie vaak net zo voordelig.

Schiphol Smart Parking heeft natuurlijk zijn eigen voordelen als;

  • Het parkeerterrein wordt 24/7 bewaakt.
  • Hoe eerder u reserveert, hoe meer u bespaart.
  • U wordt gratis met de pendelbus van de parkeerplaats naar Schiphol gebracht.
  • Op de lange termijn is ook deze service voordelig.

 

 

 

Op bovenstaande afbeelding kunt u klikken om direct op de website van Schiphol te reserveren. Hier kunt u direct de prijs berekenen en vervolgens reserveren. Handig om te weten is dat u de parkeerplaats kunt wijzigen tot 7 dagen voor trek. En als u wilt annuleren, betaald u €10,- aan administratiekosten aan Schiphol.

Schiphol Smart Parking of een andere parkeerplaats

De service van parkeren bij Schiphol is in de meeste gevallen duurder dan alle parkeerplaatsen die wij vergelijken voor u op de website. Alleen op de lange termijn kan Schiphol goedkoper uitvallen, maar in principe blijft deze optie altijd duurder. Maar u heeft hierdoor wel het gemak om bij Schiphol zelf te parkeren, wat toch vaak net wat comfortabeler is. Uiteraard is deze optie wel wat duurder.

U moet zich dus goed afwegen wat u voor het belangrijkste is. Liever geld besparen en kiezen voor de meest voordelige parkeerplek? Dan raden wij u aan om gebruik te maken van de voordelige parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol, welke u allemaal kunt vergelijken op onze website. Schiphol parkeren is hierdoor een stuk goedkoper namelijk. Wilt u liever gemakkelijk naar Schiphol zelf rijden en wat dichterbij zijn? Kies dan voor de Smart Parking optie van Schiphol wat u net wat extra kost. Hier bent u dichterbij Schiphol, wat u dus wat minder tijd kost en wordt u ook kosteloos gebracht naar de terminal waar u aanwezig moet zijn. Een andere optie is tevens Valet Parking Schiphol, hier kunt u direct rijden naar Schiphol zelf waarna een chauffeur uw auto netjes parkeert. Deze optie is het duurst, maar voorziet u natuurlijk wel van al het gemak.

 

 

 

Op onze website kunt u in ieder geval altijd de meest voordelige opties vergelijken en zelf de keuze maken tussen Schiphol Smart Parking, Valet Parking of kiezen voor één van de vele parkeeraanbieders dichtbij Schiphol.

Overnachten bij Schiphol in de buurt

Bent u ook direct op zoek naar een plek om te overnachten bij Schiphol? Zodat u de volgende dag zo op reis kunt en niet een hele weg moet afleggen om bij de luchthaven te komen. Dan is het raadzaam om te kijken bij de Park, Sleep en Fly opties bij Schiphol op onze website. Hier vindt u diverse hotels en aanbiedingen voor een goede overnachting.

Waar bevindt de Smart Parking parkeerplaats van Schiphol zich?

Niks is fijner dan een duidelijke plattegrond. Op onderstaande afbeelding is duidelijk te zien waar de parkeerplaats is gevestigd als mede de andere parkeer opties die Schiphol zelf biedt.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.