Groupon parkeren Schiphol

Van
Tot en met
✓ Gratis annuleren ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de goedkoopste & beste parkeerplaatsen te vinden.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

In de directe omgeving van Schiphol is parkeren nogal prijzig, vooral wanneer je voor langere tijd op reis gaat. Een voordelige oplossing hierin zijn de kortingdeals – en acties op parkeren. Daar ben je het best voor terecht bij Groupon.nl. Wat Groupon Parkeren precies inhoudt, hoe men te werk gaat en hoe je aan deze deals kunt komen, vertellen we in dit artikel.

Over Groupon

Groupon is een marketingbedrijf, die in 2008 werd opgericht in de USA. Het staat bekend als mega aanbieder van allerlei kortingenacties bij jouw in de buurt: een dagje uiteten, een knipbeurt, workshops bonbons maken, goedkoop parkeren, en nog veel meer. Kortingen zijn vaak al vanaf 50% op de normale prijs. Zelf biedt Groupon geen deals aan: ze zijn als het ware een ontmoetingsplaats voor lokale bedrijven en klanten in de buurt.

Hoe werkt Groupon?

Hoe komt het nu dat bedrijven deze deals kunnen aanbieden, zonder verlies te lijden? De verklaring hiervoor vind je in het concept van Groupon. Groupon is een samenvoegsel van Group en Coupon; deals worden in grote aantallen verkocht, zodat de opbrengsten meevallen EN het bedrijf, Groupon – deals klanten voldoende geinteresseerd heeft om terug te komen voor een product of dienst, maar dan tegen de normale winkelprijs.

Wanneer er nu een deal online komt op de Groupon website, zijn twee (2) zaken van belang: het beschikbare aantal groupons & de tijdslimiet waarbinnen de groupon verkocht zal worden. Bij het tegenkomen van een interessante deal, ga je eerst na wat de geldende voorwaarden zijn, voor je besluit hem te kopen. Betalen voor een groupon kan middels creditcard, American Express, Paypal en iDeal.

Na betaling krijg je via mail de kortingsvoucher/groupon toegestuurd, tezamen met aanwijzingen voor het wisselen ervan. Let er wel op dat de deal pas doorgaat, wanneer voldoende kopers zich hebben aangemeld. Bevestiging hiervan wordt ook via mail gestuurd. Onvoldoende kopers gevonden? Dan gaat de deal niet door en krijg je je geld terug.

Groupon Parkeren Schiphol

Groupon Parkeren Schiphol gaat volgens hetzelfde principe en wordt meestal aangeboden door parkeerbedrijven in de buurt van de airport. Veelal houden deze deals in dat je voor een bepaald aantal dagen tegen sterk verlaagd prijzen kunt parkeren op de locatie van het bedrijf. Zij zorgen er tevens voor dat je van en naar de airport gebracht wordt.

Ook hier geldt dat er in de eerste plaats voldoende kopers gevonden moeten worden, voordat de deal doorgaat. Het grootste voordeel aan zo een parkeer groupon is, dat je er vele malen goedkoper vanaf komt.

Waar vind je (parkeer) Groupons?

Een eerste manier om op de hoogte te blijven van deze parkeerdeals, is door de Groupon website regelmatig te bezoeken. De website zet namelijk dagelijks nieuwe deals online, zodat je slechts naar de specifieke product/dienstcategorie moet zoeken.

Om tijdig op de hoogte te zijn van nieuwe deals, kun je je ook aanmelden voor dagelijkse nieuwsbrieven vanuit Groupon.nl. Deze nieuwsbrieven, die via mail worden opgestuurd, bevatten de meest recente acties, zodat je er tijdig een kunt kopen.

Daarnaast maken de meeste bedrijven ook weleens reclame van deze deals, waarbij je verwezen wordt naar de website van Groupon om zo een deal aan te schaffen.

Tot slot

Tot zeker 50% minder betalen aan parkeertarieven en toch in de buurt van Schiphol parkeren? Met Groupon parkeren is dat heel goed mogelijk. Aarzel dus niet en ga vandaag nog naar de website om op de hoogte te blijven van de laatste, te gekke acties!

Top Keuzes voor Groupon parkeren Schiphol

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu