P6 Valet Parking Schiphol

Van
Tot en met
✓ Gratis annuleren ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de goedkoopste & beste parkeerplaatsen te vinden.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Schiphol is een van de drukst bezochte luchthavens van Europa. Heel wat bezoekers kiezen ervoor met eigen vervoer ernaar toe te gaan. Voor hen, is het noodzakelijk, dat er een veilige en betaalbare parkeerplek beschikbaar is. Alhoewel heel wat particulieren parkeerdiensten aanbieden, beschikt Schiphol ook over haar eigen parkeerservices. Een daarvan is P6 valet parking.

Hoe werkt P6 valet parking?

Aangezien de P6 valet parking wordt aangeboden door luchthaven Schiphol, bevinden de verschillende parkeerplaatsen zich op of in de buurt van Schiphol. Om gebruik te kunnen maken van P6 parking valet, ga je eerst naar de website van Schiphol, waar gegevens als dag van vertrek en aankomst, alsook het tijdstip worden opgevraagd. Aan de hand hiervan, wordt voor je nagegaan of in de betreffende periode een plek vrij is. Indien dat zo is, ontvang je via mail een bevestiging van je reservering. De kosten zijn afhankelijk van het aantal dagen dat je reserveert en betalen kan voor het gemak, online.

Bij aankomst op Schiphol, rijd je de auto naar de P6 parkeergarage, die je aan de overkant van de terminal vindt. Daar aangekomen, geef je je sleutels af aan een van de medewerkers en kun je vertrekken. Lopend ben je, vanuit de P6 parkeergarage, binnen 2 minuten bij de vertrekhal. Je auto wordt vervolgens onoverdekt, op de luchthaven geparkeerd. Op de dag dat je terugkomt, staat de auto weer klaar bij de P6 en ben je binnen no time, op weg naar huis. Let er wel op, dat P6 valet parking bedoeld is voor degenen, die voor minimaal 3 dagen een parkeerplek nodig hebben.

Zijn er ook andere opties dan bij Schiphol Valet parkeren?

Naast Schiphol bieden diverse andere parkeerbedrijven ook een valet parking optie aan, vaak goedkoper ook. Op onze website op de valet parking schiphol pagina kun je eenvoudig de prijzen en verschillende opties vergelijken om te kijken welke het beste aansluit op jouw wensen.

Voordelen van P6 valet parking

P6 valet parking brengt heel wat voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt P6 valet parking voor maximaal gemak. Zoeken naar een parkeerplek is niet nodig en op de dag dat je terug komt, staat de auto weer gereed voor vertrek. Aangezien de P6 parkeergarage ook dichtbij Schiphol is, ben je makkelijk en optijd in de vertrekhal. Daarnaast is parkeren op de P6 een van de meest veilige opties; de lokatie is voorzien van veiligheidscamera’s en het personeel is daar altijd aanwezig.

P6 valet parking service Schiphol

Ook reizigers wensen tegenwoordig het ultieme gemak te ervaren. Schiphol begrijpt dat en biedt daarom de P6 valet parking service aan. Deze zeer voordelige parkeerdienst maakt het mogelijk, dat je bij vertrek, slechts de sleutels hoeft af te geven; het parkeren wordt voor je gedaan. Een andere optie om bij Schiphol te parkeren is gebruik te maken van de Smart Parking Schiphol optie. Dit is goedkoper, en handig als je lang parkeren wilt bij Schiphol. Je zit hier namelijk net wat verder weg, maar dat schilt ook aanzienlijk in prijs. Het is afhankelijk van wat je wilt. Valet Parking is feitelijk de meest luxe optie om te parkeren bij Schiphol voordat je op reis gaat.

Een nieuwe parkeerplaats van Schiphol is de P1 en P4 parking optie. Deze zijn voordeliger dan valet, al heb je niet de luxe dat je zo snel binnen Schiphol bent als hierbij uiteraard. Het is dus belangrijk de verschillende wensen en de prijzen te vergelijken om te zien wat het meest interessant voor jou is.

Top Keuzes voor P6 valet parking Schiphol.

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu