Privium Parking

Van
Tot en met
✓ Gratis annuleren ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de goedkoopste & beste parkeerplaatsen te vinden.

Schiphol staat nu eenmaal bekend om haar ruime faciliteiten waar er van alles aan gedaan wordt om het voor elke bezoeker zo comfortabel als mogelijk te maken. Parkeren maakt daar een onlosmakelijk deel van uit en mag terecht Privium parking als de top aanbieder beschouwt worden. Het gaat hier om de officiële parkingservice van Schiphol zelf en mag je daarom ook rekenen op niet alleen de beste service, maar zeker ook voordelige tarieven.

Keuzemogelijkheden Privium parkeren

Niet een ieder komt voor hetzelfde doel naar Schiphol en zullen de parkeerbehoeftes dus niet hetzelfde zijn. Daar weet Privium alles van en wordt er parkeermogelijkheid geboden voor zowel een kort alsook lang verblijf. Wie maar  een paar uurtjes nodig heeft, kan voor P1 Short Term Parking kiezen. Hier mag de auto tot 48u geparkeerd worden en heb je geen reservering nodig. Bovendien bevindt de parking zich op loopafstand van de terminals. Handig en wordt het heel parkeerterrein met behulp van videocamera’s in de gaten gehouden.

Wie van plan is wat langer weg te blijven, kan gerust voor de P3 Parking kiezen. Deze is namelijk bedoeld voor personen die 3 dagen of langer hun auto geparkeerd moeten laten staan en kan er gekozen worden voor overdekt of onoverdekt parkeren. Er is een shuttle bus beschikbaar die op gezette tijden naar de terminals vertrekt. Rondsjouwen met alle bagage hoeft niet omdat er een centraal uitlaadpunt is voor alle bagage en de auto daarna geparkeerd kan worden. Ook bestemd voor kort parkeren, is P4 en is deze ook zonder reservering te gebruiken. Om de 10 minuten vertrekt er een shuttle bus en wordt je tot aan de terminal afgezet.

Het gemak van Privium Valet Parking

Wie op zoek is naar het toppunt van gemak, zal zeker de Privium Terminal Valet Parking een keer moeten proberen. Hier rij je op naar de parking, geeft de sleutels af en laad de baggage uit en wordt de auto vervolgens door het personeel keurig geparkeerd. Ook bij het ophalen staat de auto al gereed en stap je er gelijk in om weg te kunnen rijden. Deze parking bevindt zich bovendien bij de vertrekhal zelf en is dit de snelste manier om parkeren en reizen te combineren. Ook Privium Excellence biedt een soortgelijke service aan. Bij beide bovengenoemde parkeermogelijkheden worden alle bewegingen van de auto afgifte van de sleutels met een GPS bijgehouden en ben je ervan verzekerd dat er zuinig met de auto wordt omgegaan. In de winter wordt de auto natuurlijk eerst helemaal ijsvrij gemaakt en zijn beide parkeeropties aantrekkelijk bij zakelijke rijders.

Privium biedt bij elke vorm van parkeren camerabewaking aan en kan er altijd met een creditcard betaald worden. Wie online een reservering geplaatst heeft, kan eenvoudig door te “swipen” met de kaart al toegang verleent worden.

Privium parkeren Schiphol staat dus garant voor veilig en goedkoop parkeren waarbij er rekening gehouden is met de wensen van diverse bezoekers. Ook voor zakelijk parkeren zijn er tal van mogelijkheden te vinden en kan altijd online een plekje worden gereserveerd.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Top Keuzes voor Privium parking Schiphol

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu