Hilton Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.Hilton Schiphol Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Reizen via Schiphol, kan een hele onderneming worden, aangezien het een van de grootste luchthavens van Europa is.Vroege vluchten, de (grote) afstanden naar Schiphol, annuleringen, en ga zo maar door. Om het ons als reiziger wat makkelijker te maken, hebben bedrijven, een heleboel diensten ter beschikking. Een daarvan is het park, sleep & fly arrangement. Vele hotels, in de buurt van Schiphol, bieden deze service aan. Zo ook Schiphol Hilton hotel.

Bekijk prijs & reserveren

Hilton Schiphol airport

Schiphol Airport is de thuisbasis van een aantal budgetmaatschappijen met directe verbindingen van en naar bekende Europese bestemmingen. Veel grote en internationale luchtvaartmaatschappijen vliegen dan ook van en naar Schiphol. De luchthaven heeft directe vluchten naar ongeveer 220 bestemmingen, het heeft dus een directe verbinding met de rest van de wereld. Dagelijks maken er duizenden mensen gebruik van Schiphol. Soms kan het voorkomen dat je een layover hebt van enkele uren of gewoon via Schiphol doorreist naar een ander land. Een hotel op Schiphol maakt het op die manier makkelijk om uit te rusten voordat je aan je reis begint. Het  Hilton Amsterdam Airport Schiphol heeft een prominente ligging tegenover de luchthaven terminal op Schiphol Centrum. Bij aankomst op Schiphol Airport is er een groot aanbod aan restaurants, bars en cafés. De luchthaven is modern ingericht met handige voorzieningen zoals wifi, een last-minute vaccinatieservice, banken, wisselkantoren, en verschillende lounges. Ook beschikt het over drie- en viersterrenhotels die te bereiken zijn via een overdekte wandelgang. Deze zijn verbonden met de internationale terminal en liggen op een paar minuten loopafstand.

Hotel op Schiphol

Het Hilton airport Amsterdam kun je vinden op de luchthaven van Schiphol. Het design van Hilton Schiphol hotels laat zien wat een hotel zou kunnen zijn. De geometrische gevel en de uitgestrekte open lobby zijn passend bij de hoge servicestandaard. De voorzieningen omvatten een moderne restaurant en een stijlvolle bar en een spa. Dit hotel is via een overdekte loopbrug rechtstreeks verbonden met de internationale terminal van Schiphol. Het is ongeveer 5 tot 7 minuten lopen. Het  Hilton Hotel Schiphol heeft 433 ruime kamers met een prachtig uitzicht over Amsterdam Schiphol Airport. Elke kamer is geluiddicht en beschikt over een comfortabele bed, een televisie, koelkast, koffiezetapparaat en een moderne badkamer. Suites bevinden zich op hogere verdiepingen en hebben een aparte woonkamer. Schiphol beschikt over de nodige faciliteiten voor haar passagiers, als deze lange afstanden moeten afleggen.