P1 Kort Parkeren Schiphol

Van
Tot en met
✓ Gratis annuleren ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de goedkoopste & beste parkeerplaatsen te vinden.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.

Parkeren Schiphol P1

Alhoewel Schiphol dagelijks heel wat bezoekers te ‘verwerken’ heeft en parkeren daardoor een probleem zou moeten zijn, is dat niet het geval. Schiphol biedt namelijk heel wat verschillende parkeerservices aan. Een daarvan, bestemd voor de kort parkeerders, is P1 kort parkeren.

Hoe werkt P1 parkeren bij Schiphol?

De te volgen procedure om binnen de P1 te parkeren is nogal flexibel. Alhoewel een online reservering de meest voor de hand liggende optie is en je hierdoor verzekerd bent van een parkeerplek, is een reservering binnen de P1 niet nodig. Je kunt evengoed, op de dag van vertrek, naar een parkeerplek op Schiphol zoeken. Hou er dan wel rekening mee, dat er dan andere tarieven gelden; degenen die tot een dag van tevoren reserveren, betalen minder dan wanneer er geen reservering is gedaan.

De niet – reserveerders betalen bij terugkeer naar huis, middels een van de betaalautomaten. Nadat de auto op een geschikte (meestal overdekte) plek is geparkeerd, loop je via een overdekt pad, naar de vertrekhal of aankomsthal toe. Dit kost je slechts 3 – 6 minuten. Let er wel op, dat je je auto niet langer dan 48 uur laat staan; het is de bedoeling dat iedere kort parkeerder aan een plek geholpen wordt. Langer dan 48 uur parkeren brengt extra kosten met zich mee. Denk dus goed na, voor hoelang je een parkeerplek nodig hebt.

Voordelen van kort parkeren P1

Het grootste voordeel aan P1 kort parkeren, is het parkeergemak. De P1 parkeergarage bevindt zich op loopafstand van de vertrek – en aankomsthallen, waardoor je binnen korte tijd, op plaats van bestemming bent. Daarnaast is het een zeer voordelige en betaalbare optie voor degenen die ook echt, voor korte tijd, een parkeerplek nodig hebben. Bovenal beschik je over een veilige plek om er je auto achter te laten.

Ook biedt Schiphol P6 Valet Parking aan, dit is een duurdere optie om te parkeren. Hierbij zit je nog dichterbij de vertrekhalen en kun je sneller vertrekken. Uiteraard betaal je hier ook meer voor, gezien het gemak groter is. Indien je op zoek bent naar de beste budget oplossing, dan is het beste om te vergelijken op Goedkoopparkerenschiphol.eu

Kort parkeren Schiphol P1

Ook degenen die iemand komen afzetten, ophalen of zelf een weekend op reis gaan, hebben behoefte aan een veilige en betaalbare parkeerplek. De P1 kort parkeren, een van de parkeerdiensten van Schiphol, is daar de meest geschikte optie voor.

 

Top Keuzes voor P1 kort parkeren Schiphol.

Dit zijn de favoriete keuzes voor Schiphol parking uitgekozen door het team van Goedkoopparkerenschiphol.eu