Park, Sleep & Fly Schiphol

Je auto parkeren bij het hotel vlak bij Schiphol, overnachten in het hotel en de andere dag vliegen daar staat park, sleep and fly voor.

✓ Beste Hotel met parking ✓ Altijd laagste prijs ✓ Direct Reserveren

Al meer dan 7 jaar helpen wij onze bezoeker de beste hotels bij Schiphol & parkeerplaatsen te vinden.

Hotel Schiphol | Overzicht

De volgende hotels bieden het park, sleep & fly concept aan. Je kunt hier dus overnachten, je auto parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van en naar Schiphol. Zodra je terug komt van je reis, ga je terug met de pendeldienst naar je auto.

★★★★ NH Amsterdam Schiphol airport Vlak naast Schiphol

Bekijk alle hotels in & rondom Schiphol

Toch een parkeerplaats boeken zonder hotel? Bekijk en vergelijk de opties voor Parkeren Schiphol of Valet Parking

Geen hotel overnachting nodig? Maak gebruik van deze parkeerplekken:

Wat is park, sleep and fly?

Park, sleep and fly betekend letterlijk parkeren,slapen en vliegen. Rondom Schiphol zijn er een heleboel hotels die dit aanbieden, je boekt de nacht voordat je op vakantie gaat een kamer in een van deze hotels. Je parkeert dus je auto bij de parkeer garage van het hotel. Stel je moet de andere morgen om 8 uur vliegen, dan geef je dit door bij het hotel. De shuttle service van het hotel brengt jou vervolgens naar Schiphol en je auto blijft de gehele vakantie bij de parkeer ruimte van het hotel staan. Zodra u terug bent op Schiphol staat de shuttle service klaar om u terug naar de auto te brengen.

 

Hotel airport Schiphol mogelijkheden

Er zijn een aantal hotels rondom Schiphol die deze mogelijkheid aanbieden, wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u eenvoudig gebruik maken van park sleep fly Schiphol optie. Hieronder vindt u rij van de meer bekende hotels welke bij Schiphol zitten.

Sleep, Park & Fly Schiphol opties

Hotels & accomodaties rondom Schiphol met een pendeldienst.

De volgende hotels bieden het park, sleep & fly concept aan. Je kunt hier dus overnachten, je auto parkeren en gebruik maken van de pendeldienst van en naar Schiphol. Zodra je terug komt van je reis, ga je terug met de pendeldienst naar je auto.

ibis budget Amsterdam Airport

Reizen wordt weer aangenaam, met het park, sleep & fly arrangement van het ibis budget Amsterdam Airport. Dit 2 – sterren hotel, dat in Badhoevedorp, op slechts 7 minuten rijafstand van Schiphol gevestigd is, maakt het voor reizigers mogelijk, daags voor de reis, te overnachten in een van de comfortabele kamers, ‘s ochtends een goed ontbijt te gebruiken en daarna in alle rust, met de gratis luchthavenshuttle, naar Schiphol te vertrekken. Voordelig en goedkoop; dat is, waar een verblijf in het ibis budget Amsterdam Airport, voor staat!

Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Als reiziger vanuit Schiphol, kun je het jezelf, veel gemakkelijker maken met het park, sleep & fly arrangement van het Ibis Schiphol Amsterdam Airport. Het hotel bevindt zich op slechts enkele kilometers afstand van Schiphol en beschikt over alle faciliteiten, die je het welkome thuis – gevoel geven. Reserveer je voor verblijf in het Ibis, dan beschik je voor één nacht, over een ruime kamer en alle andere, beschikbare faciliteiten. Vervolgens vertrek je heel ontspannen naar Schiphol. Over transport, hoef je niet in te zitten; je auto kun je, tegen betaling achterlaten op lokatie, waarna de gratis luchthavenshuttle van het hotel, je binnen enkele minuten afzet op Schiphol.

Dorint Airport-Hotel Amsterdam

Luxe en comfort, dat is waar het 4 – sterren Dorint Airport-Hotel Amsterdam voor staat. Ook degenen, die slechts kort in het hotel verblijven, kunnen daar van meepraten. Het Dorinth heeft namelijk, speciaal voor reizigers, een park, sleep & fly package beschikbaar. Dit pakket biedt reizigers een overnachting in een van de prachtige kamers, heerlijk eten en voldoende faciliteiten, om je mee bezig te houden. Daarnaast beschik je voor een bepaald aantal dagen over een parkeerplek, om je auto gedurende de reis, achter te laten en word je, met de gratis pendeldienst, naar Schiphol gebracht.

Tulip Inn Amsterdam Airport

Het 4 – sterren Tulip Inn Amsterdam Airport bevindt zich op enkele minuten rijafstand van Schiphol en maakt daar goed gebruik van, door naast het normale, lang verblijf, ook een park, sleep & fly pakket aan te bieden. Dit pakket biedt reizigers een 1 – dagsverblijf, voldoende faciliteiten, zoals een fitnessruimte en restaurant, maximaal 10 dagen gratis parkeergelegenheid en gratis transport naar Schiphol, met de luchthavenshuttle. Tulip Inn Amsterdam Airport maakt het mogelijk, dat je tegen een zachte prijs, beschikt over deze uitstekende service en zodoende, ontspannen aan je reis kunt beginnen.

 

Herbergh Amsterdam Airport

Het mooie Herbergh Amsterdam Airport, te Badhoevedorp, heeft speciaal voor reizigers vanuit Schiphol, een park, sleep & fly optie beschikbaar. Middels een snelle online reservering, beschik je voor 1 nacht over een comfortabel ingerichte kamer, lekker eten, gratis WiFi en alle andere, beschikbare hotelfaciliteiten. Daarnaast zorgt het hotel met haar luchthavenshuttle ervoor, dat je geheel gratis en ruim optijd, aankomt op Schiphol. Met een park, sleep & fly pakket van het Herbergh Amsterdam Airport, ben je verzekerd van goede service, betaalbare prijzen en bovenal, een goede start van je reis.

 

 

 

NH Amsterdam Schiphol Airport

Hooffdorp beschikt over vele airport hotel, maar het NH Amsterdam Schiphol Airport kan zich met trots, een van de besten noemen. Het park, sleep & fly arrangement van dit hotel, zorgt ervoor, dat ook kortverblijvers, ultieme luxe en service mogen ervaren. Na reservering van dit pakket, beschik je voor 1 dag over een comfortabele kamer en alle faciliteiten die daarbij horen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk, dat je de ruimte hebt, goed uit te rusten, vooraleer je naar Schiphol vertrekt. Ook voor het laatste, zorgt het hotel, door een luchthavenshuttle in te zetten, die reizigers binnen enkele minuten, kosteloos naar Schiphol vervoert.

Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport

Het te Schiphol – Rijk gevestigde Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport, staat bekend om haar klassieke uitstraling en proffesionele service. Niet minder, is het park, sleep & fly arrangement. Gedurende het kort verblijf in het Radisson, geniet je namelijk van stijlvolle kamers, spa – en fitnessfaciliteiten, gratis WiFi en heerlijk eten. Daarnaast biedt het hotel parkeergelegenheid en een shuttledienst, die je kosteloos naar Schiphol brengt. Het enige dat je nog zou moeten doen, is reserveren en tijdig inchecken; het resterende neemt het personeel van het Radisson BLU Hotel Amsterdam Airport voor haar rekening.

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, behoort tot een van de betere airport hotels, die met haar park, sleep & fly arrangement, vele klanten heeft weten te trekken. Voor een relatief klein bedrag, beschik je namelijk over een ruime kamer, voorzien van alle faciliteiten en kun je, na een nacht slapen, goed uitgerust naar Schiphol vertrekken. Gedurende je verblijf, is er voldoende om je mee bezig te houden en over transport naar de airport, hoef je je niet druk te maken; de gratis luchthavenshuttle staat voor je klaar. Heel effectief en bovenal voordelig!

Hyatt Place Amsterdam Airport

Het park, sleep & fly arrangement van het Hyatt Place Amsterdam Airport, staat vanwege haar vele faciliteiten bekend, als een van de besten op dit gebied. Na een online boeking, overnacht je daags voor je vlucht, in een van de luxueuse kamers van het Hyatt en beschik je over alle mogelijke gemakken, zoals gratis WiFi, ontbijt en parkeergelegenheid. Transport naar de luchthaven, is ook snel geregeld, aangezien het hotel een gratis luchthavenshuttle, ter beschikking stelt. Je krijgt het allemaal in een pakket, dankzij het park, sleep & fly arrangement van het Hyatt Place Amsterdam Airport.

 

 

Wim’s Place

Park, sleep & fly arrangementen kennen we voornamelijk als verblijfsmogelijkheden voor korte duur, gedurende welke, reizigers al het mogelijke gemak wensen. Dan zijn er ook weer reizigers, die het niet al te luxueus willen en met de basisvoorzieningen al tevreden zijn. Voor deze groep, is Wim’s Place, de meest geschikte plek. Na reservering, beschik je, tegen een niet al te hoog bedrag, voor een dagje, over een heerlijk bed, doucheruimte, een televisie en gratis WiFi. Na een goede nachtrust, ben je met de luchthavenshuttle, binnen 10 minuten op Schiphol. Eenvoudig en bovenal betaalbaar.

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Het 4 – sterren Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, heeft bij de inrichting van haar kamers, niet alleen oog gehad voor comfort, maar ook voor een natuurlijk effect. Daar genieten zelfs de kortverblijvers van. Het hotel heeft namelijk, vanwege haar gunstige ligging ten opzicht van Schiphol, een park, sleep & fly arrangement voor reizigers beschikbaar. Tegen een redelijk tarief, geniet je voor een dagje van een stijlvol ingerichte kamer, hotelfaciliteiten, waaronder een zwembad en sauna, gratis WiFi en voldoende rust. Nadien parkeer je je auto tegen betaling op lokatie van het hotel en brengt de luchthavenshuttle je geheel kosteloos, naar Schiphol. Makkelijker en completer kan het niet.

Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

Het 4 – sterren Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, heeft speciaal voor reizigers een park, sleep & go package beschikbaar. Deze package omvat een 1 – daagse stay in de ruime kamers, voorzien van alle luxe en de mogelijkheid, gebruik te maken van de faciliteiten aldaar. Daarnaast biedt het pakket een bepaald aantal dagen aan parkeermogelijkheid voor je auto en om het geheel te completeren, zet het hotel een gratis luchthavenshuttle in, die je binnen enkele minuten op Schiphol afzet. Na een reservering bij het Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, is er in feite weinig, waar je je nog zorgen over hoeft te maken.

 

Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol

De trip naar Schiphol kan om verschillende redenen, best vermoeiend worden. Om dit enigzins op te vangen, heeft het te Hoofddorp gevestigde Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol, een park, sleep & fly package beschikbaar. Dit pakket bied je de mogelijkheid, voor een dag te overnachten in een van de ruime kamers van het hotel, waarbij je de beschikking hebt over alle nodige gemakken. Daarnaast is parkeergelegenheid voor je auto, gedurende de reis, inbegrepen. Op de dag van je vlucht ontbijt je gratis en word je vervolgens eveneens kosteloos naar Schiphol gebracht met de luchthavenshuttle van het hotel. Heel makkelijk en bovenal voordelig.

 

Hotel Chariot

De vermoeiende trip naar Schiphol en het lange wachten in de drukke lounge; je komt er niet onderuit. Echter, met de park, sleep & fly package van het Chariot, hoeft dit allemaal niet meer. Het Chariot bevindt zich op slechts 8 km afstand van Schiphol en voorziet met dit arrangement in ruime kamers, voorzien van alle gemakken en de mogelijkheid, gebruik te maken van andere faciliteiten, een bepaald aantal dagen aan parkeergelegenheid en gratis vervoer naar Schiphol. Met deze service, zorgt het Chariot ervoor, dat je de trip naar Schiphol niet meer als vermoeiend, maar als een 4 – sterren ervaring beleefd.

 

BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport

Het BEST WESTERN PLUS Amedia Amsterdam Airport ziet erop toe, dat het je, gedurende je korte stay aan niets ontbreekt. Bij reservering van een kamer in dit hotel, beschik je over comfortabele bedden, airconditioning, televisie, gratis WiFi en nog veel meer. Na een goede nachtrust in alle luxe, kun je eenvoudig je vertrek plannen naar de luchthaven om zo op reis te gaan. Een betere locatie kan je niet wensen voor een Amsterdam Airport hotel. Zodoende begin je in alle rust, aan je reis.

 

Wat is Park, Sleep en Fly?

Park, Sleep en Fly is de optie om te overnachten, parkeren en te vliegen. Je hoeft dus niet te kiezen voor een parkeerplek omdat je de auto parkeert bij het hotel de nacht ervoor.

Wat kost een hotel bij Schiphol?

Een hotel bij of dichtbij Schiphol kost vaak wat meer, in de prijsrange tussen 80 en 150 euro voor een nacht. Maar hier krijg je dus wel een parkeerplek bij als je kiest voor Park, Sleep and Fly Schiphol.

Is Park Sleep Fly goedkoper?

In veel gevallen is het goedkoper, omdat je de auto gratis kan parkeren bij het hotel. Je betaald uiteraard wel een voor een overnachting dichtbij Schiphol.

Wat is het beste hotel bij Schiphol?

Er zijn vele opties, er zijn diverse luxe hotels maar ook wat budget hotels. Het is dus net wat je wilt, de luxe hotels zitten in Schiphol of naast Schiphol terwijl enkele budget hotels op een kleine afstand van Schiphol zitten. Op de pagina vindt je daarom een overzicht van alle hotel opties zodat je kan vergelijken en kiezen.