Ibis Schiphol Amsterdam Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

Bekijk beschikbaarheid & prijzenBekijk alle hotels bij Schiphol

Park, sleep & fly arrangement

Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Schiphol, is het voor reizigers heel voordelig om daags voor hun vlucht, naar het ibis Schiphol Amsterdam Airport te komen. Daar aangekomen, kun je goed uitrusten van een eventueel lange reis, en op de dag van vertrek, heel ontspannen, binnen enkele minuten, op Schiphol zijn. Dankzij dit arrangement, is het niet meer nodig, dat je op de dag van vertrek, nog een vermoeiende reis naar Schiphol moet afleggen.

Hoe werkt het?

Je zult ten eerste een kamer moeten reserveren bij het ibis. Reserveringen vinden online, via de website van het bedrijf plaats. Er wordt gevraagd naar je aankomst en vertrekdag, waarna men nagaat, of er voor die periode, een kamer beschikbaar is. Indien wel, dan worden de verdere zaken met je besproken en neemt men contact met je op, omtrent de betaling. Betalen vindt eveneens online, middels een creditcard plaats. Bij het incheckken, dien je deze creditcard bij je te hebben. Vanuit het ibis, kun je met eigen vervoer naar Schiphol. Het ibis heeft echter ook haar eigen shuttle bus, die reizigers gratis van en naar Schiphol brengt.

Extra diensten/service

Behalve een overnachting bij het ibis, kun je voor vertrek ook gebruik maken van het ontbijtbuffet. Daarnaast beschikt het hotel over vele andere faciliteiten, zoals een fitnessruimte, een bar, restaurant, snackautomaten, etc. Voor de langverblijvers, is er dus voldoende te doen.

Tot slot

Uitgeput arriveren op Schiphol, om nog eens uren te vliegen; dat hoeft niet meer. Met het park, sleep & fly arrangement van het ibis Schiphol Amsterdam Airport, begin je goed uitgerust aan je reis.

Dorint Airport-Hotel Amsterdam

Het park, sleep & fly arrangement, is deze dagen erg in trek bij reizigers. Tegen een redelijk bedrag, bespaar je jezelf namelijk extra stress en vermoeidheid, voorafgaande aan de reis. Er zijn daarom ook vele hotels, voornamelijk in de buurt van Schiphol, die deze service bieden. Het Dorint Airport – Hotel Amsterdam, is daar een van ze.

Dorint Airport-Hotel Amsterdam

Het Dorint is een 4 – sterren hotel, dat in Badhoevedorp, op 5 km afstand van Schiphol, gevestigd is. Dit hotel heeft verschillende kamers beschikbaar, waaronder ook het park, sleep & fly type. Bij reservering van dit type, is parkeergelegenheid voor 21 dagen, eveneens inbegrepen. Daarnaast is de kamer voorzien van alle gemakken, zoals een televisie, gratis WiFi, bureau, zitruimte, doucheruimte, airconditioning, verwarming, koffie – en theevoorzieningen, etc. Het geeft je het gevoel, in eigen huis te zijn, wat ook de bedoeling is van dit arrangement.

Hoe werkt het?

Het begint met een reservering van een kamer, via de website van het Dorint. Nadat men heeft nagetrokken, of er tijdens de door jouw opgegeven periode, een kamer beschikbaar is, wordt er een reservering gedaan en kun je betalen. Dit kan eveneens online. Bij het inchekken, dien je je reisdocumenten en creditcard, waarmee de betaling is gedaan, wel bij je te hebben. Na incheck, kun je afhankelijk van je planning, uitrusten of gebruik maken van de vele faciliteiten, die het hotel te bieden heeft. Zo heb je er een fitnessruimte, een zwembad en een restaurant, waar je kunt ontbijten, lunchen of dineren. Op de dag van vertrek, kun je, behalve met eigen vervoer, ook met de taxi of gratis shuttledienst vanuit het Dorint, naar Schiphol. Dit kost je hooguit 10 tot 15 minuten.

Tot slot

Park, sleep & fly, een eenvoudige, maar heel effectieve service, aangeboden door het Dorint Airport-Hotel Amsterdam, maakt dat je als reiziger, niet langer, gestressd en uitgeput, hoeft te arriveren op Schiphol.

Bekijk prijs en direct reserveren

Ibis Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Reizen is in de meeste gevallen ietwat vermoeiend, vooral als je via een van de druktste luchthavens van Europa, reist. Voor sommigen, die bijvoorbeeld een vroege vlucht hebben of van heel ver naar Schiphol komen, kan dat een beetje teveel van het goede worden. Gelukkig voor deze reizigers, bestaat er nu een park, sleep & fly arrangement, aangeboden door vele hotels, in de buurt van Schiphol. Een van deze hotels, is het ibis Schiphol Amsterdam Airport. Dit drie – sterren hotel vind je in Bahoevedorp, aan de Schipholweg.

Bekijk prijs en direct reserveren