Bed & Boat, apartment on houseboat Amsterdam Schiphol Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Bed & Boat Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Bed & Boat, apartment on houseboat is een appartement in Amsterdam, waar u gerust kunt parkeren en kunt gaan reizen. Vandaag gaan wij vertellen hoe dat precies aan toe gaat. U krijgt informatie over dit appartement en ook over park, sleep and fly opties.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Bed & Boat, apartment on houseboat

Is een leuk appartement met een terras en een tuin die zes kilometer verwijderd ligt van Vondelpark openluchttheater. U kunt daar voor maximaal 2 dagen blijven en genieten van gratis wifi en u kunt daar ook gerust koken en slapen voordat u gaat reizen.

Reizen

Het reizen gaat niet altijd zo soepel vooral als je van ver komt en daarna naar Schiphol moet. Heel forcerend kan dat soms zijn. Daarom kun je het best voor het reizen een hotel of appartement dichtbij boeken en daarna overnachten en dan weer vertrekken zodra u moet aanmelden op Schiphol.

Park, sleep and fly

Park sleep and fly is een manier van gerust reizen, er zijn sommige hotels en appartementen die de optie aanbieden aan klanten dat zij op hun terrein kunnen parkeren, daarna overnachten en dan pas gaan aanmelden voor hun vertrek naar het buitenland. Zo laat je je auto onder toezicht ergens en je slaapt dan ook even voordat je gaat reizen.

Bed & Boat, apartment on houseboat doet graag mee met het park, sleep en fly optie. Je kunt altijd op hun rekenen en veilig reizen en als u terug komt staat u auto nog steeds daar. Een slimme manier van reizen en parkeren kunt u alleen tegemoet lopen bij deze appartement.

Bekijk Prijs & Direct reserveren