Ramada Amsterdam Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Ramada Amsterdam airport hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Reizen omvat vaak meer dan alleen een vliegtuig pakken en hoort een goede accommodatie daar zeker ook bij. Dat is vaak ook nodig in gevallen waarbij je al een lange reis achter de rug hebt of juist van plan bent om goed uitgerust op stap te gaan. Bij Ramada Amsterdam Airport hotel ben je altijd wel terecht om in alle comfort en helemaal niet ver van Schiphol te genieten van de faciliteiten die dit tophotel te bieden heeft.

Je zit lekker centraal gelegen

Niet ver van het hotel bevinden zich tal van bezienswaardigheden en zorgen deze er voor dat het hotel goed gebruikt kan worden om Amsterdam te verkennen. Terug in het hotel staan jou geriefelijke kamers te wachten die allemaal beschikken over gratis Wifi en wordt je in de ochtend verwend met een uitgebreid ontbijt. Ook ontspannen in het hotel zelf is geen probleem en vindt je er een sauna met stoombad of maak je gebruik van de speciale fitnessruimte. De smaakvol ingerichte “Damrak Lounge” is er speciaal voor zij die een lekker drankje lusten en serveert het eigen restaurant de heerlijkste gerechten.

Het vriendelijk personeel staat trouwens altijd gereed om een helpende hand te bieden en is er roomservice beschikbaar.

Voor het ophalen en afzetten op Schiphol is er een speciale shuttle beschikbaar en is het ook mogelijk bij het hotel zelf jouw geld in te wisselen voor buitenlands geld. Je stapt dus niet alleen volledig ontspannen, maar ook goed voorbereidt in het vliegtuig en kan na terugkomst weer rekenen op dezelfde service. De verschillende kamers zijn geschikt ook voor gezinnen en zijn er ook voorzieningen getroffen voor gehandicapten.