Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Crowne Plaza Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Vele bedrijven hebben met de introductie van het park, sleep & fly arrangement, een gat in de markt gevonden. Reizigers klaagden namelijk vaker over de vermoeiende trip naar Schiphol, waardoor men voor aanvang van de reis, al uitgeput was. Met het park, sleep & fly arrangement, viel dit volledig weg. Vele hotels, in de omgeving van Schiphol, hebben daarom ook een speciale park, sleep & fly package in hun dienstenpakket opgenomen. Het luxe Crowne Plaza Amsterdam Schiphol, is daar één van.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Crowne Plaza Amsterdam Schiphol

Het 4 – sterren Crowne Plaza Amsterdam Schiphol is een van de luxueuse hotels in Hoofddorp, op slecht 4 km afstand van Schiphol. Het hotel beschikt over alle faciliteiten, die nodig zijn voor zowel kort als lang verblijf. Zo zijn de kamers stijlvol ingericht voor 2 tot maximaal 4 personen. Afhankelijk van het type kamer, beschikt deze over bedden, televisie, doucheruimte, bureau, koffie – en theefaciliteiten, etc. Daarnaast heeft het hotel een fitnessruimte, solarium en een restaurant, waar je terecht bent voor smakelijke, internationale gerechten. Tijdens je verblijf heb je verder gratis toegang tot WiFi en parkeergelegenheid.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

Naast de normale, langverblijvers, heeft het Crowne, een pakket, speciaal voor reizigers: de park, sleep & go package. Dit pakket omvat verblijf voor 1 nacht, waarbij je vrij bent, gebruik te maken van alle, aangeboden faciliteiten. Daarnaast is parkeergelegenheid voor een aantal dagen inbegrepen. Voor het boeken van een kamer, ga je naar de website van het hotel, waar je nagaat of er in de gewenste periode, een kamer beschikbaar is. Als dat zo is, mag je kiezen wat voor type kamer en pakket je wenst (in dit geval de park, sleep & go package). Na selectie krijg je een overzicht van de kosten en kun je alvast een online, aanbetaling doen. Het hotel neemt vervolgens contact met je op, om de boeking te bevestigen. Na een nachtje logeren in alle luxe, ben je met de gratis luchthavenshuttle van het hotel, binnen enkele minuten op Schiphol.

Tot slot

Een goede nachtrust doet wonderen! Kies daarom voor een park, sleep & go package van het Crowne Plaza Amsterdam Schiphol en begin volledig uitgerust, aan je reis.

Bekijk Prijs & Direct reserveren