Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Hampton by Hilton Amsterdam Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Een gunstig hotel die niet ver van Schiphol verwijderd is en een uitstekende locatie vormt voor bezoekers die uit het buitenland komen en die ook naar het buitenland willen gaan. Te veel opties om op te noemen. Wij behandelen van de belangrijkste aspecten met u.

Meer informatie & Direct Reserveren

Ideale locatie

Zoals eerder aangeven is het een gunstige locatie, hij is maar 5 minuten verwijderd van Schiphol en je mag hier ook het park, sleep and fly optie gebruiken om te reizen. Kom lekker logeren voor een dag of 2 en als u moet vertrekken naar het buitenland, kunt u gerust uw auto parkeren bij hun en bij terugkomst hem ophalen.

 

Gratis service

U kunt allereerst gebruik maken van hun gratis wifi, iets dat een ieder als eerst zoekt voor ontspanning en om hun leuke momenten te delen met anderen. Dat krijgt u gratis van hun en naast de wifi-optie krijgt u ook gratis ontbijt van hun in de ochtend, die altijd warm en heerlijk is.

Genoeg ruimte

Over ruimte hoeft u zich geen zorgen te maken, er is genoeg ruimte voor u, uw gezin en uw hele familie. Zowel om te logeren als om te parkeren en te reizen. Zij hebben in totaal 181 kamers en suites. Lekker groot en comfortabel voor iedereen.

Een betere hotel gaat u niet kunnen vinden met zoveel voordelen. U kunt niet alleen logeren en gebruik maken van hun service, maar u kunt ook uitgerust gaan reizen en als u met een auto bent gekomen dan mag u die ook gerust achterlaten bij hun. Dit alles vindt u nergens anders dan alleen bij Hampton by Hilton Amsterdam Airport Schiphol.

Meer informatie & Direct Reserveren