Herbergh Amsterdam Hotel

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Herbergh Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Reizen via Schiphol, kan een hele onderneming worden, aangezien het een van de grootste luchthavens van Europa is.Vroege vluchten, de (grote) afstanden naar Schiphol, annuleringen, en ga zo maar door. Om het ons als reiziger wat makkelijker te maken, hebben bedrijven, een heleboel diensten ter beschikking. Een daarvan is het park, sleep & fly arrangement. Vele hotels, in de buurt van Schiphol, bieden deze service aan. Zo ook het Herbergh Amsterdam Airport.

Bekijk prijs & reserveren

Herbergh Amsterdam Airport

Het Herbergh Amsterdam Airport vind je in Badhoevedorp, op om en bij 5 km afstand van de luchthaven. Naast de verschillende kamers en appartementen, die allemaal zeer comfortabel zijn ingericht, beschikt het hotel over twee restaurants, een ontbijtbuffet en snack – en drankautomaten. Je hebt tevens toegang tot gratis WiFi en kunt, gedurende je verblijf in het hotel, gratis parkeren. Daarnaast zijn er voldoende bezienswaardigheden, in de directe omgeving van het hotel, zoals het Sloterpark, het Amsterdams Bos, Station Schiphol, etc.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

Om te kunnen beschikken over een kamer in het Herbergh Amsterdam Airport, zul je eerst moeten reserveren. Dit kan via de website van het hotel, alwaar men nagaat, of er voor de aangegeven periode, een kamer beschikbaar is. Indien dat zo is, worden de administratieve zaken afgehandeld en kun je gelijk of bij de incheck betalen, middels een creditcard of andere betaalkaart. Bij het reserveren geef je tevens aan of er extra faciliteiten, zoals bijvoorbeeld extra bedden, in de kamer, aanwezig moeten zijn. Op de dag van je vlucht, kun je na het uitcheckken, met eigen vervoer, taxi of gratis pendeldienst, naar Schiphol toe. De pendeldienst is vanaf 5.00 – 00.45 uur beschikbaar en zet je binnen een kwartier af op Schiphol.

Tot slot

Met het park, sleep & fly arrangement van het Herbergh Amsterdam Airport, zorgt het hotel ervoor, dat je reis niet nog vermoeiender wordt, dan het al is. Comfortabele kamers, goed eten, gratis parkeer en redelijke tarieven, maken dat je het gevoel krijgt, rechstreeks vanuit huis naar Schiphol te zijn gegaan.

Bekijk prijs & reserveren