Holiday Inn Express Amsterdam - Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Holiday Inn Express Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Hoofddorp ligt op 10 minuten rijafstand van Schiphol en vele slimme ondernemers, hebben daar goed gebruik van gemaakt, door het welbekende park, sleep & fly arrangement, aan hun dienstenpakket toe te voegen. Een van de hotels in Hoofddorp, die deze service aanbiedt, is het Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol

Het Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol is een 3 – sterren hotel, die over alle gemakken, voor zowel kort als lang verblijf, beschikt. De kamers zijn modern en voor twee personen ingericht, waarbij je zult beschikken over comfortabele bedden, doucheruimte, een bureau, televisie, A.C, koffie – en theefaciliteiten, enz. Reservering voor een kamer omvat tevens gratis WiFi en ontbijt. Voor een smakelijk diner, ben je terecht in het restaurant van het hotel.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

Om te kunnen beschikken over een kamer in het Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol, ga je eerst naar de website van het hotel, om te checken of er tijdens de gewenste periode, een kamer beschikbaar is. Als dat zo is, krijg je een overzicht van de type kamers, waar je uit kan kiezen. Na selectie van de kamer, waarbij je tevens de park, sleep & fly optie selecteert, worden de kosten voor je verblijf berekend. Het park, sleep & fly pakket omvat een nacht logeren en parkeergelegenheid voor een bepaald aantal dagen. Het hotel neemt na je boeking, contact met je op voor verdere instructies met betrekking tot betaling. Bij het inchecken dien je daarom ook de nodige papieren en creditcards bij je te hebben. Vanuit het hotel, kun je makkelijk en gratis, met de luchthavenshuttle, naar Schiphol gebracht worden.

Tot slot

Reizen hoeft niet perse vermoeiend te worden. Daar kun je voor zorgen, door gebruik te maken van het park, sleep & fly pakket van Holiday Inn Express Amsterdam – Schiphol. Een goede nachtrust, gratis ontbijt, de mogelijkheid je auto achter te laten op de parkeerplaats van het hotel en gratis vervoer naar Schiphol; makkelijker en voordeliger kan het niet!

Bekijk Prijs & Direct reserveren