Hotel Chariot Schiphol Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Hotel Chariot Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Park, sleep & fly; wij horen er nu vaker van, aangezien dit arrangement een heleboel voordelen met zich meebrengt voor reizigers en daarom een veelgevraagde service is. Hotels in de directe omgeving van Schiphol, hebben daar goed op ingespeeld, door deze service in hun dienstenpakket op te nemen. Een zo een hotel, is het Chariot.

Meer informatie & Bekijk Prijs

Hotel Chariot

Het Chariot is een, in Aalsmeer gevestigd, 4 – sterren hotel, die zich op slechts 8 km afstand van Schiphol bevindt. Het hotel beschikt over luxueus ingerichte kamers, waaronder ook kamers, speciaal bestemd voor het park, sleep & fly arrangement. Daarnaast vind je er een bar en restaurant, waar je kunt genieten van een gezellige sfeer of lekker eten. Tijdens je verblijf, beschik je verder over gratis WiFi en parkeergelegenheid.

Hoe werkt het

Het Chariot heeft speciaal voor reizigers, een park, sleep & fly package beschikbaar. Bij reservering van deze package, beschik je over verblijf voor 1 nacht, shuttle service naar Schiphol en parkeergelegenheid voor een bepaald aantal dagen. Gedurende je verblijf, ben je vrij, gebruik te maken van de faciliteiten, die het hotel te bieden heeft. Reserveren geschiedt via de website van het Chariot, alwaar men eerst nagaat, of er in de aangegeven periode een kamer beschikbaar is. Als dat zo is, kies je voor een park, sleep & fly package en geef je aanvullende informatie door. Vervolgens worden de kosten bepaald en aan je doorgegeven, waarna je online kunt betalen. Op de dag van vertrek, kun je na uitcheck, gebruik maken van de shuttleservice naar Schiphol. Deze wordt reeds bij de incheck, voor je gereserveerd en rijdt de eerste keer gratis. Kom je na de reis, bijvoorbeeld terug naar het hotel om je auto op te halen, dan zul je er een toeslag voor moeten betalen.

Tot slot

Dankzij de park, sleep & fly package van het Chariot, kan de trip naar Schiphol, nu weer leuk en ontspannend zijn. Daarnaast hoef je je, gedurende je reis, geen zorgen te maken over je auto, daar zorgt het Chariot wel voor.

Meer informatie & Bekijk Prijs