Ibis budget Amsterdam Schiphol Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

Bekijk beschikbaarheid & prijzenBekijk alle hotels bij Schiphol


Ibis budget hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Voor sommige mensen, die een grote afstand moeten afleggen, voor ze op Schiphol zijn, kan de reis onnodig vermoeiender worden. Gelukkig voor hen, bestaat er nu het zogenoemde park, sleep & fly arrangement,aangeboden door verschillende hotels, in de buurt van Schiphol. Een zo een hotel, is het ibis budget Amsterdam Airport.

ibis budget Amsterdam Airport

Het ibis budget Amsterdam Airport is gevestigd aan de Schipholweg, te Badhoevedorp. Dit 2 – sterren hotel, heeft voor reizigers als grootste voordeel, dat het op slechts 7 minuten rijafstand van Luchthaven Schiphol is. De kamers in het ibis budget Amsterdam Airport, zijn allemaal standaard ingericht, op basis van 2 tot 3 personen. Naast een tweepersoonsbed en een stapelbed, hebben de kamers een flatscreen televisie en een douche – en toiletruimte. Je hebt verder toegang tot gratis WiFi en kunt ook gebruik maken van het ontbijtbuffet, geserveerd door het hotel. Parkeren is eveneens mogelijk, maar daar zul je voor moeten betalen.

Hoe werkt het Park, Sleep & Fly bij ibis budget Amsterdam Airport

Je zult ten eerste moeten reserveren voor een kamer, via de website van het hotel. Daar wordt voor je nagegaan of er op de aangegeven dag en tijd, een kamer beschikbaar is. Is dat wel het geval, dan worden de kosten voor je berekend en doe je online, middels creditcard, de betaling. Bij het incheckken, dat vanaf 12.00 uur mogelijk is, dien je deze creditcard mee te nemen. Afhankelijk van je reisschema, kun je vervolgens gaan uitrusten en de volgende dag, de gratis shuttle naar Schiphol pakken. Houd er rekening mee, dat de shuttle bus, twee tot drie keren per uur rijdt en dat vanaf 4.46 tot 1.15 uur.

Tot slot

Dankzij het Park, Sleep & Fly arrangement van het ibis budget Amsterdam Airport, is reizen vanaf Schiphol niet langer een vermoeiende en dure trip. Voor een redelijke prijs, heb je de beschikking over heel wat service en begin je, zonder stress, aan je reis.