Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Park Inn by Radisson Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Het park, sleep & fly arrangement is bij vele reizigers, in de smaak gevallen. Vanwege het gemak dat het met zich meebrengt, is er nu veel vraag ernaar. Vele hotels hebben daar dan ook op ingespeeld. Deze hotels liggen meestal in de directe omgeving van Schiphol, aangezien de bedoeling van dit arrangement is, dat je binnen no time op Schiphol bent. Zo’n hotel is het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol

De naam Radisson wordt onder klanten geassocieerd met elegantie en uitstekende service. In dit hotel, is het niet anders. Het Park Inn by Radisson is een 3 – sterren hotel, gevestigd op het terrein van Schiphol – Rijk. Alle kamers zijn in een rustgevende stijl ingericht en voorzien van het een en ander, zoals een televisie, doucheruimte, bureau, koelkast, etc. Je mag tevens gebruik maken van gratis internet. Voor een goede maaltijd ben je terecht in een van de 3 restaurants van het hotel en voor een intensieve work – out, in de fitness ruimte. Men heeft er alles aan gedaan, je dat thuis – gevoel te geven, hoe kort je verblijf ook is.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

De bedoeling van dit arrangement is, dat je daags voor je vlucht, in het Park Inn by Radisson incheckt en er een nachtje blijft slapen, zodat je niet gehaast naar Schiphol hoeft te vertrekken. Die is namelijk maar enkele minuten van het hotel verwijderd. Voordat je kunt inchecken, moet je natuurlijk reserveren. Op de website van het hotel, ga je eerst na of er in de gewenste periode een kamer beschikbaar is. Als dat zo is, kun je eveneens online boeken en betalen. Bij incheck heb je de nodige papieren, waaronder ook je creditcard bij je. Na je overnachting en uitcheck, kun je met de gratis luchthavenshuttle naar Schiphol. Deze brengt je ook weer terug naar het hotel. Houd natuurlijk rekening met de tijden, waarop deze rijdt.

Tot slot

Een gemakkelijke en minder vermoeiende reis, hoeft niet perse duur te zijn. Daar zorgt het Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol, met het park, sleep & fly arrangement, wel voor!

Vergelijk hier lange parkeeropties bij Schiphol.

Bekijk Prijs & Direct reserveren