Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Steigenberger Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Vakantie, een heerlijke tijd om met het gezin, eens eruit te gaan. Voor een vakantie in het buitenland, is het soms nodig, het vliegtuig te pakken en reis je onder andere via Schiphol. Dat kan best vermoeiend gaan worden. Je moet namelijk tijdig op de luchthaven zijn en bij een vroege vlucht, betekent dat extra vroeg uit huis gaan. Om ons dit te besparen, hebben een aantal hotels, het Park, Sleep & Fly arrangement, in hun dienstenpakket, opgenomen. Een zo een hotel, is het 4 – sterren Steigenberger Airport Hotel Amsterdam.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

Het Steigenberger vind je te Schiphol – Oost, op ±10 minuten rijafstand van de luchthaven. Ideaal dus voor reizigers, aangezien je binnen korte tijd op Schiphol kunt zijn. Voor natuurliefhebbers, is dit hotel zeker een aanrader, aangezien men bij de inrichting van de kamers, rekening heeft gehouden met een natuurlijk effect. Daarnaast heeft elke kamer comfortabele bedden, een televisie, doucheruimte, A.C, minibar, etc. Het hotel biedt verder een scala aan faciliteiten aan, zoals een fitnessruimte, een spa, sauna, binnenzwembad en twee restaurants, waar je terecht bent voor een ontbijt, lunch of dinner. Met al deze voorzienigen, maakt het Steigenberger haar naam als 4 – sterren hotel, meer dan waar.

Hoe werkt het Park, sleep & fly

Op je vlucht wachten, in een drukke, overbezette lounge, hoeft niet meer. Het kan ook in alle rust en comfort, dankzij het park, sleep & fly arrangement van het Steigenberger. Reizigers kiezen meestal ervoor, daags voor hun vlucht, in het Steigenberger in te checken, zodat ze op de dag van vertrek, in alle rust, naar Schiphol kunnen. Je zult eerst, online je reservering voor een kamer moeten plaatsen. Na bevestiging, kun je eventueel gelijk betalen (online) en krijg je verdere instructies van het hotel. Vanuit het Steigenberger, kun je met een taxi of gratis luchthavenshuttle naar Schiphol. Deze brengt je erheen en ook weer terug. Daarnaast kun je je auto, tegen betaling, op de parkeerruimte van het hotel achterlaten.

Tot slot

Park, sleep & fly, is een slimme manier om het reisgenot te verhogen. Plaats daar het comfort en luxe van het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam bij, en je hebt er een compleet pakket!

Bekijk Prijs & Direct reserveren