Wim's Place Schiphol Airport

Let op: Controleer altijd bij de betreffende aanbieder wat de exacte voorwaarden van Park, Sleep & fly zijn.

<br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br><!-- [et_pb_line_break_holder] --><br>

Wim’s Place Hotel Ervaring

Heb jij ervaring met deze park,sleep & fly aanbieder? Laat een review achter over deze service of dit hotel. Op deze manier kan jij andere gebruikers verder helpen met het boeken van een hotel bij Schiphol.

[rwp-review id=”2″]

Park, sleep & fly diensten, worden deze dagen, door vele hotels aangeboden. Tegen een bepaald bedrag, beschik je voor minimaal een avond, over alle faciliteiten, die het doen voorkomen, alsof je in eigen huis bent. Echter zijn er ook reizigers, die het niet al te luxueus willen hebben. Voor deze groep, is het Bed & Breakfast Wim’s Place, zeker een aanrader.

Bekijk Prijs & Direct reserveren

Wim’s Place

Wim’s Place vind je te Hoofddorp, op ongeveer 5 km afstand van luchthaven Schiphol. Alhoewel eenvoudig, voorziet deze Bed & Breakfast je, van alle basis faciliteiten, die je nodig hebt, voor een kort verblijf. De kamers, ingericht op basis van maximaal 2 personen, is voorzien van comfortabele bedden, een bureau, (gedeelde) douche – en toiletruimte, een televisie, etc. Tijdens je verblijf, heb je ook toegang tot WiFi en kun je gratis, openbaar parkeren.

Hoe werkt het park, sleep & fly arrangement

Degenen, die daags voor hun vlucht, willen beschikken over een eenvoudig maar comfortabel en bovenal betaalbaar verblijf, zijn bij Wim’s Place, op het juiste adres. Voor een kamer, dien je eerst een online reservering te plaatsen, waarna voor je wordt nagegaan, of er in de aangegeven periode, een plek beschikbaar is. Indien dat zo is, worden de kosten bepaald en neemt men contact met je, voor het geven van betaalinstructies. Wim’s Place heeft namelijk als eis, dat er vooraf, middels een bankoverschrijving, betaald wordt. Wat ze ook van je verwachten, is dat je doorgeeft, wat je verwachtte aankomsttijd zal zijn. Na een goede nachtrust, kun je vertrekken naar Schiphol. Dit kan met de taxi, maar ook met de luchthavenshuttle. Voor laatstgenoemde, dien je wel vooraf te melden.

Tot slot

Als je voor een park, sleep & fly arrangement, opzoek bent, naar een eenvoudig verblijf, die ook nog in de buurt van Schiphol is, dan is Bed & Breakfast Wim’s Place, zeker een aanrader!

Bekijk Prijs & Direct reserveren