Hoewel de officiële vakantieperiode voorbij is betekent dit nog niet dat er niemand meer met vakantie gaat. Juist de slimme boekers hebben hun vakantie voor later in het seizoen gepland staan: ideaal! Ga ook jij dit seizoen nog lekker op vakantie? Dan kunnen de koffers vast ingepakt worden. Luchtige outfits, leuke slippers en schoenen en natuurlijk de nodige reisgadgets. Maar met welke leuke, Nederlandse kledingmerken kun jij je koffer het beste inpakken wanneer je op vakantie gaat? We zetten de 5 leukste voor je op een rijtje!

Vakantie

  1. Floris van Bommel

Het Oer Hollandse merk Floris van Bommel maakt al dames- en herenschoenen sinds 1734. Het merk staat dan ook niet voor niets bekend om de geweldig goede kwaliteit. Inmiddels zijn we 9 generaties verder en heeft Floris van Bommel het bedrijf samen met zijn 2 broers overgenomen. De geweldig leuke lijn ‘Floris van Bommel’ is speciaal voor hippe, stoere en modieuze klanten: de perfecte lijn voor jouw vakantie. Zowel het design als de kwaliteit en pasvorm zorgen ervoor dat je nooit meer een andere schoen aan je voeten wilt! Naast schoenen kun je bij Floris van Bommel ook terecht voor geweldig mooie accessoires zoals riemen.

  1. Studio Anneloes

Een ander echt Nederlands merk is Studio Anneloes: welke in 2006 haar eerste collectie op de markt bracht. Anneloes is de eigenaresse van dit merk en ontwerp de hele collectie zelf. Naast het feit dat ze ontzettend hippe kleding maakt die ideaal is voor jouw vakantie, gebruikt ze ook alleen eerlijke stoffen die door mensen in goede omstandigheden voor een goede prijs gebruikt worden. Geweldige kwaliteit en ook nog eens lekker comfortabel voor jouw vakantie.

  1. By-Bar

In 2008 richtte Barbara het kledingmerk By-Bar op. Waar ze ooit begon met het verkopen van oorbellen is ze inmiddels uitgegroeid tot een merk met een volledig op elkaar afgestemde collectie met zowel accessoires als kleding. Hier vind je de juiste basics voor je vakantie die niet al te gevoelig zijn voor de trends: ideaal! Ook de kleuren zijn perfect om die vakantie koffer mee te vullen.

  1. Fabienne Chapot

Het accessoire merk Fabienne Chapot (voorheen Fab) is je go-to place voor geweldige accessoires en kleding. De toffe, vrouwelijke 70’s stijl is compleet uniek en hartstikke vrolijk met leuke, kleurrijke prints.

  1. YAYA

Houdt je meer van de zachte kleuren? Dan moet je bij YAYA zijn: het kledingmerk voor vrouwen die weten wat ze willen. Casual, praktisch en modern. Een mooie aanvulling op die vakantie koffer!