Cheap Parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Cheap Parking.

Cheap Parking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

Cheap-Parking is een bekende goedkope Schiphol parkeer aanbieder in de omgeving van Amsterdam Airport. Om precies te zijn is de locatie van Cheap Parking gelegen aan de Kruisweg. Dit is slechts 13 kilometer afstand vanaf Amsterdam airport Schiphol. Dat het niet precies op Schiphol ligt is geen enkel probleem, de shuttle service van Cheap Parking staat voor u klaar om u naar de juiste vertrek hal te brengen. U en uw bagage worden in ongeveer 10 minuutjes op de juiste locatie afgezet. Het maakt niet uit op welk tijdstip u vliegt want deze shuttle service staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar.

Wilt u liever zelf naar Schiphol rijden in plaats van naar de parkeer locatie aan de kruisweg? Dan kunt u gebruik maken van de optie valet parking. Hiermee rijd u zelf naar Schiphol waar vervolgens een chauffeur het van u overneemt, deze zal de auto netjes voor u parkeren. Echter moet u bij valet parking wel de sleutels van uw auto afgeven, als u gewoon parkeren wilt bij Cheap- Parking kunt u er voor kiezen om de auto sleutels zelf te houden.

Reserveer een parkeerplek bij Cheap-Parking

Om er zeker van te zijn dat u parkeren kunt bij deze aanbieder doet u er verstandig aan om te reserveren. Het reserveren van een parkeerplaats kan zeer gemakkelijk online via het reservering formulier. Deze vindt u op de homepage van de website van Cheap-Parking. Hier kunt u aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken en voor hoelang u parkeren wilt. Als u verstandig bent reserveert u meteen naar het boeken van een vliegticket een parkeerplek, zo weet u zeker dat u hier terecht kunt.

Contact gegevens Cheap Parking

Bezoekadres
Kruisweg 415
1437 CJ
Rozenburg

KVK: 34390464
BTW: 078628866

E-mail: [email protected]
Tel: 06 14303337

Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website.