Budgetparking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Budgetparking.

Budgetparking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id=”2″]

Als je een parkeerplaats zoekt voor jouw auto tijdens jouw vliegvakantie dan kun je eens kijken bij Budget Parking Schiphol. De parkeergarage van Budget Parking Schiphol is bemand en dus ook goed beveiligd en zo kun jij jouw auto daar met een veilig gevoel achterlaten tijdens jouw vakantie. Ook is er een beperkte ruimte beschikbaar waar je de auto overdekt kunt parkeren. Je hoeft bij Budget Parking Schiphol niet jouw autosleutels in te leveren wat bij sommige mensen ook wel een geruststellend gevoel geeft.

De parkeerplaatsen van Budget Parking Schiphol zijn gevestigd op zo een 3 kilometer vanaf de vertrekhal. Als je bij Budget Parking Schiphol jouw auto parkeert dan heb je recht op het gratis vervoer naar de vertrekhal. Dit gebeurt met een shuttlebus die de klanten naar de juiste vertrekhal brengt. Omdat de parkeergelegenheden afspraken hebben gemaakt met Schiphol is het mogelijk dat de shuttlebussen van de parkeergelegenheden over de cargo baan mogen rijden en dat zorgt er voor dat je zo goed als altijd niet met files te maken hebt. Hier door ben je binnen 5 minuten van de parkeerplaats naar de vertrekhallen op Schiphol vervoerd door de shuttlebus.

Je kunt jouw plek bij Budget Parking Schiphol eenvoudig reserveren via het internet. Als je jouw vluchtgegevens weet dan moet je dat invullen op de site. Vervolgens geef je ook wat gegevens van jouw auto en jouw telefoonnummer door. Daarna geef je nog wat persoonlijke gegevens door en daarna kun je de kun je de reservering definitief maken. Een reservering kun je daarna meteen betalen via iDeal maar je kunt de reservering ook betalen na het parkeren met een pinpas of een creditcard. Als je een week op vakantie gaat dan betaal je 52,50 euro voor het parkeren van jouw auto en voor de 8e tot en met de 15e dag betaal je 7,50 euro per dag. Na 16 dagen kost het parkeren 5 euro extra per dag.