Royal Parking

Informatie, reviews & kortingscodes of aanbiedingen bij Royal Parking.

Royal Parking Ervaring

Heb jij ervaring met deze parkeer aanbieder bij Schiphol? Laat een reactie achter met daarin jouw review. Twijfel je of je gaat boeken bij dit bedrijf? De reviews van andere klanten kan jou helpen om een keuze te maken en de betrouwbaarheid te controleren.
[rwp-review id="2"]

In het dagelijks leven wordt het ons op verschillende gebieden, stukken makkelijker gemaakt, om iets gedaan te krijgen. Waar reizigers vroeger een heleboel tijd verloren aan het vinden van een goede, betaalbare plek voor het parkeren van hun auto, hoeft dat inmiddels niet meer, vanwege de vele bedrijven die parkeerdiensten aanbieden. Royalparking.nl behoort ook tot deze categorie van bedrijven en heeft zich voornamelijk gericht op valet parking.

Wat doet Royalparking.nl

Valet parking kun je zien als een speciale parkeerdienst voor reizigers die gaan voor maximaal gemak bij aanvang van de reis. Je gaat namelijk niet zelf naar de parkeerlokatie, dit wordt gedaan door chauffeurs van Royalparking.nl. Het enige dat van jouw wordt verwacht is, dat je de auto naar een van de vertrekhallen op Schiphol rijdt, alwaar de chauffeur van Royalparking.nl je opwacht.

Hoe gaat men te werk

Op de website van Royalparking.nl, kun je een reservering plaatsen door je vluchtgegevens te delen. Indien er in betreffende periode plaats beschikbaar is, worden de kosten berekend (aan de hand van het aantal dagen dat je gebruik zult maken van de parkeerplek). Ga je akkoord, dan kun je eveneens online betalen, met de bekende betaalopties als VISA en iDEAL. Op de dag dat je vertrekt, rijd je door tot de vertrekhal van Schiphol, waar je de sleutels afgeeft aan de chauffeur van Royalparking.nl. De auto wordt gereden naar de parkeerlokatie van het bedrijf te Schiphol-Rijk. Op de dag van aankomst, staat de auto buiten de vertrekhal gereed, zodat je weer huiswaarts kunt.

Diensten

In de periode dat je op reis bent, is het mogelijk dat je auto gewassen wordt, zodat je bij terugkomst een schone auto aantreft. Dit geef je bij de reservering aan, omdat er additionele kosten aan verbonden zijn. Daarnaast is het bij Royalparking.nl ook mogelijk, last minute reserveringen te plaatsen, tot zelfs een uur voor vertrek. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Ook annulering, vlak voor vertrek, is mogelijk.

Parkeerstress, vlak voor de reis, komt helemaal weg te vallen, dankzij Royalparking.nl. Ga je voor het ultieme parkeergemak, dan kun je beste kiezen voor parkeerdiensten van Royalparking.nl.