Als je op vakantie gaat met het vliegtuig is het natuurlijk praktisch om met al je koffers zelf te rijden naar het vliegveld. Er is geen beter gevoel dan terug komen van vakantie en gewoon lekker in je auto te stappen bij terugkomst. Geen gedoe met shuttlebussen of het openbaar vervoer, maar gewoon lekker naast de uitgang van het vliegveld! Voor die luxe betaal jij je echter waarschijnlijk helemaal blauw! In deze blog vertellen we hoe jij op een zo goedkoop mogelijke manier de hele vakantie je auto zo dicht mogelijk bij het vliegveld kunt parkeren.

Wat is de goedkoopste parkeeroptie bij Schiphol?

Shuttle parking is van alle opties die je hebt om te parkeren in de buurt van het vliegveld, het goedkoopste. Je rijd dan in tegenstelling tot valet parking, zelf naar de parkeerplek van de parkeeraanbieder. Vervolgens wordt je op een afgesproken tijd met de aanbieder, bij het vliegveld afgezet en bij terugkomst op afspraak weer opgehaald wordt door de shuttle bus van de parkeeraanbieder. Die brengt je terug naar de parkeerplaats. Meestal zit het busje vol of zitten er in elk geval meer mensen in. Er is in elk geval plek genoeg. Je hoeft dus geen 6 persoons auto te huren.

Wat kost valet parking op Schiphol?

Er zijn heel wat aanbieders die een valet service aanbieden. De prijzen hiervoor verschillen per seizoen en per aanbieder. Denk aan een gemiddeld bedrag van tussen de €70 en de €150 per 8 dagen. Met onze tool kunt u alle aanbieders direct vergelijken. Als je lang wilt parkeren kan de prijs per aanbieder enorm verschillen! Let dus op dat je niet te veel betaalt!

Wat is valet parking Schiphol?

Valet parking is een service van parkeerplaatsaanbieders om uw auto op te laten halen door iemand bij de juiste vertrekhal. De auto wordt vervolgens meegenomen door de chauffeur van het parkeerbedrijf en naar het parkeerterrein gebracht terwijl uw vakantie kan beginnen bij het juiste portaal! In tegenstelling tot shuttle parking hoef je geen shuttle bus te nemen, verlies je geen tijd en heb je direct je auto voor deur staan bij terugkomst.

Wat kost het om lang te parkeren nabij Schiphol?

Er zijn een aantal aanbieders voor het parkeren bij Schiphol. Sommige aanbieders vragen een paar euro per dag en bij andere betaal je tot wel €20 per dag! Je betaalt voor service en de luxe om de afstand tussen het vliegtuig en de auto te verkleinen. Als vuistregel kun je ervcan uitgaan dat hoe meer services er worden aangeboden, hoe meer je zult moeten betalen om je auto dicht bij Schiphol te parkeren. Als je het precieze bedrag wilt weten, bekijk dan onze tool. Daarmee helpen wij je om de goedkoopste parkeerplek te vinden.