Crypto wordt steeds meer geaccepteerd als betaalmiddel door een heleboel bedrijven wereldwijd. Denk maar aan de nieuwsberichten van MasterCard, VISA en PayPal die ook crypto geaccepteerd hebben. Zo kun je betalen voor een reis met crypto. Afhankelijk van welke crypto geaccepteerd wordt, kun jij jouw investeringsstrategie inrichten. Maar je kunt ook investeren in crypto door onderzoek te doen of dat van anderen te gebruiken.

Verschillende analisten en experts brengen rapporten uit over welke crypto’s naar verwachting goed zullen presteren.

Investeringstips

Zoals eenieder wil jij ook investeren in de beste cryptocurrencies van het moment. Het is echter niet eenvoudig om dit te weten. Je zult veel moeten lezen over de projecten en het nieuws moeten volgen. Daarnaast zelf leren om grafische analyses te doen. Of je maakt gebruik van, de welke cryptomunten kopen tips van de experts. Zo heb je een overzicht van welke coins verwacht wordt dat deze een goede ontwikkeling zullen doormaken.

Uiteindelijk kun je winst boeken met jouw investering en op reis gaan.

Hoe investeren

Investeren in crypto kun je het best doen via een betrouwbare broker of uitwisseling. Zoals Bitvavo in Nederland, Coinbase die internationaal gericht is of LiteBit die zich concentreert op de Europese markt. Elk van deze exchanges biedt een gratis crypto app aan die goed werkt op Android en iOS. Zo kun je vanaf je mobiele telefoon of tablet gemakkelijk aan de slag met crypto. Jouw keus voor een app hangt af van wat je zelf goed vindt aan de aanbieder.

Je kunt uiteindelijk nu ook voor je reis in crypto betalen. En met de gratis apps van de uitwisselingen kun je makkelijker investeren in crypto. En deze verhandelen zodat je winst kunt maken om op reis te kunnen. Let wel op hoe de app werkt en als deze voldoet aan jouw wensen.