Vakantie vieren betekent optimaal genieten van quality-time met je gezin. En met een verblijf op een van de mooiste plekken in Europa, de Ardennen, ben je helemaal verzekerd van een geslaagde vakantie. Maar waar moet je op letten als je een vakantiehuis Ardennen wilt huren voor het hele gezin? Hier vind je de beste tips, zodat jij ongestoord kunt gaan genieten van een onvergetelijk verblijf met je gezin!

1: Kies voor een ruim verblijf

Een ruim verblijf kiezen is altijd een aanrader wanneer je graag met het hele gezin op vakantie wilt. Hoe meer ruimte er is, hoe meer mogelijkheid er is voor iedereen om zijn eigen ding te doen. Als iedereen op elkaars lip zit, ontstaan er sneller irritaties. Kies daarom altijd voor een extra ruim huisje. Wat dacht je van een vakantiehuis 10 personen? Hiermee krijgt iedereen voldoende ruimte en kun je volop gaan genieten van je vakantie. Je kunt ook voor een ruime villa kiezen of een ander type vakantiewoning. Mooie en ruime accommodaties vind je genoeg!

2: Bepaal zelf de mate van luxe

Wanneer je een vakantiehuis Ardennen boekt, heb je zelf de vrijheid om een verblijf te kiezen dat helemaal aan jouw wensen voldoet. En dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om jouw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, voor het hele gezin! Of je nu een vakantiehuis met zwembad wilt boeken, een verblijf met een extra ruime tuin of een vakantiewoning met andere luxe faciliteiten: je bepaalt zelf hoe luxe jouw vakantie in de Ardennen wordt. 

3: De leukste uitjes in de omgeving

Een leuke vakantie met het hele gezin in de Ardennen: je weet op voorhand alvast dat je je geen moment hoeft te vervelen. In de omgeving van jouw verblijf kun je volop wandelen en fietsen. Maar je kunt ook op zoek gaan naar gezellige steden in de buurt of bezienswaardigheden die je niet mag missen. Er is altijd wel iets te beleven in de Ardennen, het hele jaar door. Wat dacht je van een bezoek aan de Citadel van Dinant, de Grotten van Han of het Euro Space Center? Voor jong en oud biedt de Ardennen de onvergetelijke vakantie. Je kunt alles vanuit jouw vakantiewoning gaan ontdekken!