Wie ooit eens zonder vervoer heeft gezeten en snel op zoek is gegaan naar een huurauto zal wel weten dat er nogal wat verschillen zijn tussen de verhuurbedrijven. Dat geldt niet alleen voor de tarieven, maar zeker ook de gehanteerde voorwaarden. Het verschil zit hem in de kleine letters van het huurcontract en zorgt Europcar er daarom voor dat alles vooraf duidelijk naar voren wordt gebracht waardoor er geen ruimte wordt gelaten voor een mis interpretatie. De vele positieve ervaringen die men heeft met deze grote autoverhuurder zeggen daarom al veel over de manier hoe er met de klanten om wordt gegaan.

Er is altijd een geschikte auto beschikbaar

De klanten van Europcar hoeven er zich nooit zorgen om te maken dat er geen auto naar hun smaak meer beschikbaar zal zijn (vooral op hoogtijdagen) en komt dit door het netwerk van samenwerkende bedrijven die Europcar in kan zetten. Opmerkelijk is dat het bedrijf ook een beroep kan doen op het wagenpark van haar partners en zal de dienstverlening daardoor nooit stagnatie ondervinden. Naast het huren van een auto voor lange of korte termijn, is Europcar zich ook gaan richten op het aanbieden van leaseauto’s en is het ook niet vreemd dat het over een 5-sterren classificatie van de BOVAG beschikt.

De vele tevreden klanten liggen daar ten grondslag aan en lees je daar alles over bij de EuropCar ervaringen. Zo beschrijft men niet alleen een vlotte afhandeling van de reservering (is trouwens volledig online te doen), maar zijn de auto’s altijd optimaal onderhouden. Je wilt als huurder namelijk niet rondrijden in een aftandse auto die je elk moment in de steek zal laten.

Een ander sterk punt wat de klanten aanhalen is de variatie van auto’s waar er uit gekozen mag worden. Of het nu gaat om een camper of een elektrische auto, voor een ieder is er snel een auto gevonden en dat ook nog tegen een concurrerend tarief.

Bij EuropCar is er dus geen gebrek aan tevreden klanten en doet het bedrijf er alles aan om dat ook zo te behouden.