Doe je mee aan cryptocurrency? Je gaat dan ook de laatste updates en nieuws moeten bijhouden. Niet altijd lukt het om tijdig de laatste nieuws te volgen. Soms kan het aan je drukke leven liggen. Nu zijn er speciale apps ontwikkeld om de laatste aandelen en crypto nieuws te volgen. Heb je een nieuws gemist dan kun je deze ook terugvinden.

Coingecko

Coingecko is ontwikkeld voor het aggregeren van cryptogegevens. Door gebruik te maken van Coingecko kunnen gebruikers hun portfolio maken door de DeFi-producten en anders cryptocurrencies. Coingecko wordt gebruikt, omdat het gemakkelijk is te navigeren. De selectie van je favoriete munten vind handmatig plaats.

Coinmarket

De Coinmarket app is snel en gemakkelijk. Je kunt sneller toegang krijgen tot het meest unieke cryptocurrencies. De Coinmarket app biedt mogelijkheid tot de laatste nieuws over cryptovaluta, het dient als portemonnee en heeft ook wisselmarkten. Je kunt de Coinmarket app downloaden op zowel het Android en iOS.

Crypto app

Handig tool om op de hoogte te blijven van de crypto ontwikkelingen is het crypto app. Je hoeft de app niet helemaal te openen. Er zijn widgets die je op je scherm plaatst waarbij je de grafieken en prijzen bij houdt. Het is ook te downloaden op het Android en iOS-apparaat.

Crypto nieuws

Het crypto nieuws is een app waarbij je alleen het belangrijkste en laatste crypto, mining en bockchain nieuws kunt vinden. Het crypto nieuws bevat updates van crypto websites zoals Cointelegraph of Coindesk, Forklog, Bit Media en anderen. Cardano nieuws vandaag is ook een bekende website.

Cryptocurrency Nieuws Encyclopedie

Deze app update je met live crypt nieuws. Je vindt hieruit informatie uit betrouwbare bronnen zoals crypto websites, blogs en Twitter. Beursig.com nieuws is ook een betrouwbare bron.