Parkeren Eelde airport

Zelf met de auto op weg naar de luchthaven, of het nu gaat om het afhalen of ophalen van persoon of om daarna zelf de reis met het vliegtuig te vervolgen, wordt nog altijd beschouwt als de snelste en goedkoopste manier. Je kunt immers een goede planning maken omdat je het vervoer zelf in handen houdt en zijn er minder kosten aan verbonden dan het nemen van een taxi. Er is echter wel een grote vereiste aan verbonden: het beschikbaar moeten zijn van een parkeerplek. Op Eelde airport is daar gelukkig wel voor gezorgd en is er een ruime keuze voorhanden.

Shuttle parkeren Eelde airport

Dat is vrij snel en komt dat door de parking die op korte afstand van de terminals ligt. Nog net t ever om er lopend naartoe te gaan en komt de shuttle bus er dus aan te pas. Alles is er op berekent, date r geen sprake zal zijn van onnodige stagnaties en wordt er daarom ook meegeholpen om de baggage in de bus te plaatsen. Voor degenen die ruim op tijd aanwezig willen zijn, is de parking altijd drie uren voor het vertrek al geopend. Afrekenen dient vooraf te gebeuren en gebeurt plaatselijk. Bij terugkomst verloopt de afhandeling dan ook vlot waarbij de baggage tot in de kofferbak van de auto wordt geplaatst.  Eenvoudiger kan het dus bijna niet en dient er wel eerst online een plek te worden gereserveerd.  Je hoeft bij terugkomst ook niet eerst te bellen naar een medewerker. Er wordt namelijk gewerkt met de vluchtgegevens en wordt er automatisch daarop ingespeeld. Zorg er daarom wel voor dat elke verandering tijdig wordt doorgegeven. Dat kan door te bellen of een mail te sturen. Ook het annuleren kan op zo een wijze plaatsvinden en wordt het volledig bedrag teruggestort wanneer er tot 24u van te voren wordt afgezegd.

De beveiliging is ook goed geregeld

Eelde Airport is zich er als geen ander van bewust van het belang dat er gehecht wordt aan de veiligheid van de geparkeerde auto’s. Er is daarom voor 1x24u cameratoezicht gezorgd. Ook is het terrein afgesloten en komen zij die er niets te zoeken hebben, er dus niet in. Naast deze prima voorzieningen op het gebied van de veiligheid, kan er ook gebruik gemaakt worden van de APK-service waarbij de auto tijdens jouw afwezigheid helemaal weer in orde wordt gemaakt. Na terugkomst stap je zo gelijk in een volgens de regels onderhouden auto. Grondig laten wassen en stofzuigen hoort ook bij het aangeboden dienstenpakket en zijn de tarieven altijd duidelijk aangegeven. Ook overdekt parkeren is mogelijk en is dat wel een veel gebruikte optie in de wintermaanden. De tarieven verschillen ook per seizoen en maken zakelijke en veelvuldige reizigers altijd gebruik van speciale tarieven.

Wie het dus slim aanpakt, kan bij parkeren Eelde Airport er dubbel voordelig van af komen, zowel bij het parkeren, alsook bij het gebruik maken  van de overige dienstel als de APK-service en wassen/stofzuigen. Voorkom teleurstelling door online een plek te reserveren en hou je daarbij rekening met het verschil in zomer- en wintertarieven. Wie zakelijk of veelvuldig reist, maakt aanspraak op gereduceerde tarieven. Vanuit de parking ben je al binnen een paar minuten bij de luchthaven en wordt er steeds assistentie verleent voor het in- en uitladen van de baggage.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.