Parkeren Eindhoven airport

Veilig en snel parkeren behoort wel tot een topprioriteit van luchthavens over de hele wereld en vormt Eindhoven Airport daar geen uitzondering op. De mate van gemak die daarbij ervaren wordt, hangt veel af van de wijze waarop alles is georganiseerd en moeten de wensen van de klant (de parkeerder) daarbij centraal staan. Eenvoudig kunnen reserveren en de beschikbaarheid van een shuttlebus, moeten er vanzelfsprekend aanwezig zijn en moet er voor elk budget, ook voor zij die lang willen parkeren, het tarievenstelsel aantrekkelijk zijn. Met de juiste voorzieningen aanwezig en de veiligheid van de geparkeerde auto’s gegarandeerd, is het parkeren op Eindhoven Airport voor velen de beste manier om er niet alleen personen op te halen of af te zetten, maar ook de auto achter te laten tijdens de vakantie.

Eindhoven airport parkeren

Om het parkeren op Eindhoven Airport te vergemakkelijken, is er een verdeling gemaakt van de verschillende parkeerlocaties. Dit komt de logistiek ten geode en zorgt ervoor dat de dienstverlening optimaal kan plaatsvinden. De P0 parking is er speciaal voor zij die voor relatief korte duur de auto willen parkeren en daarom ideaal om snel even een geliefde op te halen of af te zetten op de luchthaven. Ook de P1 parking is voor parkeren voor een korte duur (tot 2 uurtjes) en bevinden deze parkings zich niet ver van de terminals. Ook dichtbij gelegen is de P3 Silver parking op maar 5 minuten loopafstand van de terminals en geldt voor de P4 Bronze parking een loopafstand van maar 7 minuten. Bovendien kan er bij P4 gekozen worden voor overdekt parkeren. P5 parkeren Brons bevindt zich ook op 7 minuten loopafstand, maar beschikt wel niet over een overdekte parking.

Parkeerplaats Eindhoven airport reserveren

Het gemak dient de mens eenmaal en is er daar ook rekening mee gehouden op Eindhoven Airport. Er is daarom ook een valet service (Easy Valet) beschikbaar en dien je die natuurlijk wel te reserveren. Met de auto rij je tot de P0 parking waarna de medewerker de auto overneemt. Bij terugkomst staat de auto dan ook al gereed op de P0 parking. Voor minder validen worden er aparte regels gehanteerd en is het wel vereist dat het tijdig aangegeven wordt. Parkeren voor een korte duur kan op de Kiss & Ride strook P1 gebeuren en moet bij het afrekenen de invalidepas wel aanwezig zijn. Dat geldt ook voor lang parkeren op de P2 waarbij ere en gereduceerd tarief geldt.

Naast de officiële parking van Eindhoven Airport, zijn er ook aanbieders in de omgeving aanwezig waar er voor een voordelig tarief geparkeerd kan worden. Dat geldt voor zowel kort als lang parkeren. Gratis vervoer met de shuttlebus hoort er ook bij en heeft die gemiddeld niet meer dan 10 tot 15 minuten nodig om de luchthaven te bereiken. De bussen zijn altijd 1×24 beschikbaar en zal je dus niet zo snel jouw vlucht missen. Hulp met de baggage of overdekt parkeren; alles behoort tot de aangeboden mogelijkheden. Ook valet parking behoort tot de mogelijkheden en zal een snelle online vergelijking al gauw een overzicht geven op de tarieven en voorwaarden.

Parkeren op Eindhoven Airport biedt dus vele mogelijkheden waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de parking van de luchthaven zelf of bij een van de vele aanbieders. Reserveren is meestal wel vereist, vooral tijdens het hoogseizoen en kom je zo gelijk ook voordeliger uit. Kies voor een passend pakket en kan er voor het ultiem gemak, gekozen worden voor valet parking.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.