See Buy Fly Schiphol

Op het laatste moment de nodige inkopen doen is vaak wel nodig en kan dat gelukkig bij Schiphol zelf gedaan worden. er is een hele reeks van units aanwezig op de luchthaven zelf en maken ze allemaal wel deel uit van de See BuyFly ervaring waar Schiphol wereldberoemd om is. ook lekker even aan “window shopping” doen is al een waar plezier bij al deze kleine shops en vindt je er zeker wel iets leuks om aan te schaffen.

Het maakt allemaal deel uit van een unieke dienstverlening

Reizen is tegenwoordig al veel meer dan alleen maar in het vliegtuig stappen om van A naar B te gaan. Het is nu een ware ervaring waarbij je op de luchthaven zelf in staat wordt gesteld om een hapje te eten, wat te drinken te pakken of lekker te gaaan winkelen. Het laatste is nog altijd de favoriete bezigheid van de meeste bezoekers van Schiphol en is de term See Buy Fly al voor velen iets waar ze zich bij beginnen te verheugen. De vele winkels welke zich bevinden in Schiphol zijn er met de grootste zorg uitgekozen en zorgen ze voor een uniek product. Het begint allemaal met een ruim aanbod waarbij er bijna van alles te vinden is, van kleding tot aan elektronica.

Je kunt alles gegarandeerd meenemen

Het winkelen vindt plaats nadat je door de security heen bent gegaan. Dat betekent dus dat jij je helemaal geen zorgen hoeft te maken om de spullen bij de beveiliging te verantwoorden. Alles spullen worden in handige tasjes meegegeven en neem je alles zo gewoon mee in het vliegtuig.  Een ander bijzonder punt van See Buy Fly is dat het ook mogelijk is om de gekochte spullen achter te laten in een speciale “kluis”. Die ruimte kan worden gehuurd en neem je alles mee wanneer je terugkomt van de reis. Dat is wel een unieke manier om na het winkelen alles op te kunnen bergen. Maar waarom dan de spullen niet gewoon buiten Schiphol aanschaffen wanneer je terug bent? Het antwoord ligt in de voordelige prijzen die de See Buy Fly shops hanteren en de vaak unieke producten die ze te koop aanbieden. Zo een dubbel voordeel laat je dus niet liggen en haal je de spullen op bij terugkomst. Dit is ook een leuke manier om cadeautjes aan te schaffen en bespaart het jou om in het buitenland tijd te verliezen met het aanschaffen.

Er zijn altijd voordeelacties

Naast de vele voordelen van See Buy Fly, is het nog meer genieten wanneer je even een kijkje neemt bij de kortingen die er altijd gegeven worden op bepaalde spullen. Daarvoor hoef je niet elke shop af te gaan, maar kan je op de websites die speciaal gericht zijn op deze shops er alles over lezen. Voordat je dus al aankomt op Schiphol, heb je dus al een goed idee wat er allemaal te krijgen is en waar de grootste voordelen te halen zijn. dit wordt door veel bezoekers wel slim aangepakt en is See Buy Fly voor velen echt wel iets waar ze naar zitten uit te kijken bij het reizen via Schiphol.

Het mag dus aan geen enkele reiziger die gebruik maakt van Schiphol ontgaan dat de shops welke deel uit maken van de unieke See Buy Fly “experience” er niet alleen zijn om er nog gauw de laatste noodzakelijke aankopen te doen. integendeel gaat het hier om een concept waarbij een ieder in de gelegenheid wordt gesteld om in alle rust te genieten van een luxe winkelervaring welke ook nog vele prijsvoordelen oplevert.

Valet parking

Zelf naar Schiphol rijden naar de juiste vertrekhal en vervolgens gebruik maken van Schiphol valet parking.

Shuttle parking

Altijd een parkeerplaats in de buurt van Schiphol. Parkeer de auto en laat je vervoeren naar de juiste vertrekhal met de shuttle service.

Park, Sleep & Fly

Parkeren, slapen en vliegen daar staat Schiphol park, sleep & fly voor. Ideal voor als je ver moet reizen of vroeg in de morgen moet vliegen.