Wil je snel iemand ophalen bij de aankomsthal van Schiphol? Dan is dit het makkelijkste als de passagier al klaar staat alvorens jij op Schiphol aankomt. Jij kunt dan gemakkelijk en snel bij de vertrek- en aankomsthallen iemand ophalen. Om te weten hoe laat iemand landt kun je via de website van Schiphol gemakkelijk de vlucht volgen. Als je hier het vluchtnummer hebt ingevuld, kun je je ook aanmelden voor de gratis SMS service, waarbij jij op de hoogte wordt gehouden van de de landing, bagagehal etc. Je kunt er gemiddeld op rekenen dat je 45 minuten na landing van het vliegtuig wel de passagiers kunt ophalen bij Schiphol. Kort samengevat houd je dus de aankomsttijden van Schiphol en tel je daar ongeveer 45 minuten bij op.

Iemand opwachten bij de Gate

Wil je niet voor verassingen komen te staan? Dan kun je kiezen voor de ‘Kiss & Ride’ optie van Schiphol. P1 Kort parkeren is speciaal ingericht op kort parkeren en hier kun je gemakkelijk terecht. Een groot voordeel is dat je hier maar per 10 minuten betaald. Even iemand ophalen bij de gate zonder stress? Dan is dit vermoedelijk de beste optie voor jou.

Mindervaliden parkeren Schiphol

Voor mindervaliden is het ook mogelijk om iemand op te halen na aankomst of bij vertrek van Schiphol. Zo zijn er namelijk op Schiphol enkele mindervaliden plekken te vinden voor de vertrekhallen. Hier kun je gemakkelijk parkeren op de kortste afstand van de gates. Om hier te parkeren dien je enkel een invalidekaart of parkeerschijf neer te leggen. Je kunt hier dan maximaal een uur parkeren. Heeft u moeite om naar de gewenste plek op Schiphol te komen? Neem dan even contact op met de Schiphol Assistent. De assistent kan met u meelopen en eventueel meehelpen met de bagage.