Aan een vakantie zijn we na een poos wel allemaal aan toe. Het is vaak nog even afwegen wat de bestemming wordt en hoe het schema er daar uit zal zien. Terwijl er daar nog even over wordt nagedacht, zal ook gekeken moeten worden naar het budget. Aan keuze is er geen gebrek, maar moet de portemonnee het wel toelaten. Wie van plan is met crypto te betalen, zal een kijkje moeten nemen in de wallet.

Eerst wel op zoek gaan naar een geschikt reisbureau

Crypto wordt namelijk (nog) niet bij alle reisbureaus geaccepteerd als betaalmiddel en moet er voor het boeken van een vakantie dus wel eerst uitgekeken worden naar eentje die crypto accepteert. Een snelle zoektocht online zal echter gelijk de benodigde lijst produceren van zulke reisbureaus en de manier waarop er door crypto geboekt kan worden. Omdat er vaak sprake is van koersverschillen binnen een relatief korte periode, moet het voor beide partijen wel duidelijk zijn wanneer de transactie goedgekeurd is. Het is ook door deze mate van onzekerheid dat men nog een afwachtende houding neemt voor het accepteren van crypto als betaalmiddel. Dat moet wel niet het geval zijn voor bekijken van de Ripple koers verwachting 2021

Of zet je de crypto toch om?

Mede door de grote verschillen die de koersen kunnen vertonen en het nog beperkt aanbod van vakanties die je met crypto kan boeken, wordt ervoor gekozen om de crypto om te zetten. Dat opent gelijk de deuren naar alle reisbureaus en kan er een vakantie naar wens worden geboekt. Ongeacht de betaalmethode gebruikt bij het boeken, blijft het interessant om de Ethereum verwachting 2025 in de gaten te houden. Indien je er in slaagt om een leuke winst uit te halen, kan het ook gebruikt worden om er op vakantie mee te gaan.