Je verlangt nu wel naar een reis. Het liefst binnen Europa want dat is gemakkelijker dan erbuiten. Het zonnige Zuid-Frankrijk lijkt je wel was, terwijl je ook de historische monumenten van Parijs kunt bezoeken. Of spreken de Franse Alpen je meer aan? In ieder geval een volledig verzorgde reis naar Frankrijk. Je rijdt wel zelf naar Schiphol.

Hoe zit het met parkeren op Schiphol en de tarieven hiervoor? Goedkoop parkeren is mogelijk.

Vergelijk eerst

Onbezorgd genieten van een all inclusive vakantie Frankrijk? In het verleden had Schiphol, weinig externe parkeerbedrijven. Nu is het aanbod heel groot en voordelig want de prijzen zijn zo sterk gedaald. Nadelig is het ook om tussen alle aanbieders de meest betrouwbare te vinden. Tegelijkertijd wil je de goedkoopste vinden dus moet je eerst vergelijken.

Shuttle parking meest gebruikt

Reizigers maken het meest gebruik van shuttle parking. Van de drie opties die geboden worden, is deze meestal het goedkoopst. Wat je doet is online een parkeerplek reserveren op een door jouw gekozen datum inclusief tijdstip. Je rijdt op die dag zelf naar de aanbieder waarbij je op zijn parkeerterrein in een shuttle bus stapt. Deze brengt jou naar de juiste vertrekhal van jouw vlucht terwijl jouw auto veilig blijft.

Bij terugkomst wacht de shuttlebus op je om je naar je auto te brengen. En je kunt weer lekker in je eigen auto terug naar huis.

Park, sleep & fly en valet parking duurder

De twee andere opties zijn park, sleep & fly en valet parking. De eerste is wel handig als je in de kleine uurtjes moet vliegen. Bij de laatste rijd je zelf naar de vertrekhal en wordt je auto opgehaald.

Tenslotte is duidelijk dat je het goedkoopst uit bent met shuttle parking. Echter, als je vroeg in de ochtend een vlucht hebt of luxe wil, dan zul je toch voor een duurdere optie moeten kiezen.