Iedereen is er wel mee bekend, je gaat lekker op vakantie en dan vergeet je weer iets. Meestal gaat het om kleine dingen die we vaak op vakantie wel kunnen aanschaffen of die we eigenlijk toch wel kunnen missen. Toch zijn er altijd dingen die je zeker niet mag vergeten. Daarom hebben wij een top 5 van dingen die je niet mag vergeten als je op vakantie gaat.

 

  1. Je paspoort of identiteitspas

Als je op vakantie gaat mag je zeker je paspoort of ID-kaart niet vergeten. Je moet ook altijd ruim van tevoren nakijken of je paspoort/ID-kaart ten tijden van je vakantie nog wel geldig is.

  1. Een parkeerplaats op Schiphol

Het is ook wel erg makkelijk als je van tevoren een parkeerplaats op Schiphol regelt. Dit om te voorkomen dat als je terug komt van je vakantie er een flinke rekening wordt gepresenteerd voor de tijd dat je je auto moest parkeren.

  1. De vliegtickets

Het is ook wel erg makkelijk om je vliegtickets bij je te hebben. Zonder je vliegtickets gaat de reis zo ie zo niet door. Het zou erg zonde zijn als je merkt dat je deze niet bij je hebt als je probeert in te checken.

  1. Contact geld in de valuta van het land waar je naartoe gaat

Het is ook altijd wel handig om altijd wat geld mee te nemen van het land waar je naartoe gaat. Je weet nooit waar je nog tegenaan loopt zodra je het land binnen gaat waar je vakantie gaat vieren. Het is altijd makkelijk om voor de zekerheid wat geld bij je te hebben.

  1. Je mobiel

Als je op reis bent is het ook altijd makkelijk om een mobiel bij de hand te hebben. Je weet immers nooit wanneer je deze nodig hebt.